Sko, tøj og accessories fra Rue de Femme

Filter (1)

27 varer

Rue de Femme – dansk design med internationalt tilsnit

Det danske brand Rue de Femme blev stiftet i 2014 og har med rekordfart skabt sig et stort navn på det danske marked. Læser du fra tid til anden et modemagasin, har du måske set mærket pryde forsiderne, mens det stille og roligt har forført kvindehjerter over hele verden.

Et anderkendt verdensbrand med danske rødder

Rue de Femme er anerkendt for sine smukke, enkle og feminine styles, der formår at kombinere både et moderigtigt og tidsløst udtryk. Det er elegant, behageligt og velovervejet. Fra designkontoret beliggende i København følger mærket den internationale modeverdenen tæt, mens man konstant søger efter inspiration i trends inden for farve og mønstre, kvalitet og stil.

For hvert eneste design er man nøje opmærksom på at vælge det ideelle stof, der skaber det perfekte snit samt en lækker følelse af høj kvalitet. Målet er altid at designe tøj, som du vil elske at finde frem og have på langt ind i fremtiden. En elsket, langtidsholdbar garderobe til overkommelige priser.

Ublu elegance og overbevisende stil uden at hæve stemmen

Rue de Femmes stil er både casual og feminin. Det er behageligt tøj, der er afslappet, men alligevel elegant og stilfuldt. Det er skabt til den moderne kvinde: hende som både har brug for afdæmpet tøj og elegante snit, men som ikke er bange for vilde farver, når hverdag og fest pludselig overlapper hinanden en fredag eftermiddag efter arbejde. Mærket er formet over tidløse trends. Det tager ikke sig selv alt for højtideligt, men rammer stadig effektivt og uden at ryste på hånden en vis seriøs kølighed og romantisk elegance. Rettere sagt rammer det essensen af os danske kvinder.

Du er unik, og det er netop dét, som Rue de Femme kan hjælpe dig med at understrege. Helt uden at hæve stemmen lægger tøjet sig kærligt om dine former med intelligente snit, der fremhæver din kvindelighed og matcher den med komfortable stoffer og smukke farver, der både er behagelige at have på og får dig til at føle dig smuk og feminin. Ahh, lækkert, ikke?

Indhold over form og stil over mode: hver eneste kollektion er designet til at holde længe, både hvad angår design og kvalitet. Det er tøj, du kan blive forelsket i, tilpasse dit eget look og til din eksisterende garderobe – det er styles, der får dig til at føle dig godt tilpas, ganske enkelt.