I dette udvalg er der både en jakke til dig og din bedre halvdel, da Roosevelt tilbyder produkter til både mænd og kvinder. Mærkets sortiment byder både på den formelle og stilfulde jakke, som er et must-have i garderoben til pænere lejligheder, men også som hverdagsjakke. Sortimentet byder også på rene hverdagsjakker, som er behagelige og perfekte til hverdagens gøremål.

Roosevelt til fint og afslappet

Bliv smart i vinterkulden med en lækker jakke fra Roosevelt. Brandet har et stort udvalg af elegante jakker med designs til enhver smag. Den figursyede jakke er perfekt til kvinden med den stilfulde bevidsthed. Denne er perfekt sammen med et par tætsiddende bukser og nogle fede laksko eller læderstøvler til vinterens udfordringer. Brandet har også mange super fine overgangsjakker, som passer perfekt til forår og efterår. De er afslappede i deres udtryk og kan enten bevares sådan eller boostes med fede guldøreringe og støvletter. Brandet tilbyder neutrale farver, som egner sig godt til den nordiske stil og som er nemme at kombinere med diverse bukser og sko.

Lækre modeitems til enhver stil

Roosevelt har et meget alsidigt udtryk. Deres lækre items passer til mange forskellige anledninger, aldersgrupper og tøjstile. Hver jakke fra mærket har et unikt design gennem brugen af knapper, lukninger og fine detaljer. Du har rig mulighed for at udtrykke din egen personlige stil med deres items eller integrere et friskt pust i din garderobe. Med den klassiske, sorte kan du være sikker på, at den går til alt. Og med et bånd i taljen på damemodellen, kan du opnå et yderst feminint look. I en jakke af gode kvaliteter kan du føle dig behageligt tilpas når du bevæger dig udenfor. Shop din favorit her på Zalando.dk.

Inspiration