Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Rocawear

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Ærmelængde
Mønster
2 varer
Sorter efter:

Rocawear

Rocawear er et streetmærke skabt i 1999 af rapperne Jay-Z og Damon Dash. Med rod i det amerikanske hiphop-miljø har de begge ladet sig inspirere af det rå og bramfrie miljø og skabt et brand, som oser storby og kreativitet.

Rocawear – moderne oldschool hiphop

Siden brandets launch har det fået stor succes på den internationale modescene. Rocawear er udover deres modige designs også blevet kendt for at skabe tøj af høj kvalitet. Alt fra jeans til jakker, originale spændende designs, accessoires, hatte, bælter og boksershorts. Brandet skaber deres designs rundt om det klassiske streetwear-look. Alle deres items har skarpe silhuetter, og de gør brug af modige syninger, pels og læder, får at fuldende det rå look. .

Ét outfit, alle anledninger

Rocawear er gang på gang foran, når det kommer til at skabe moderigtigt streetwear. Sæt deres stilede bomberjakker sammen med et par af deres træningsbukser i den lækreste kvalitet, og så du har et outfit som både går til stranden, byen og festen. Du behøver bare iføre dig et enkelt af Rocawears moderne items, og du vil med det samme give dit outfit en rå og ungdommelig kant. Leder du efter basics som holder længe, men som stadig har kant, så er deres T-shirts det perfekte køb. De forstår, at deres kunder er mennesker med fart på. Mennesker som elsker streetwear. Mennesker som er ungdommelige og cool. Mennesker som vil have tøj, der passer til en hverdag fyldt med forskellige aktiviteter. Giv din stil lidt kant inspireret af hiphoppens rå og ærlige facon.

Inspiration