Filter1

Rip Curl
Katalog

279 varer

Badetøj fra Rip Curl kan ikke andet end sætte tanker i gang om gode ferieoplevelser, hvide sandstrande og farverige drinks. Navnet er opstået tilfældigt, men klinger helt utroligt godt i ørerne. Brandet har sit ophav i surferkulturen, hvor surfere rigtigt nok tæmmer den krøllede bølgen blå med deres surfboards. Her finder du en perlerække af lækkert bade- og fritidstøj.

Gå sommeren i møde med Rip Curl

Tilbage i 1969 slog Rip Curl rødder i modebranchen og er i dag et stort, fantastisk sportsmærke. Brandet er elsket af mange for deres enestående farvevalg og kombinationer af skønne nuancer. Mærket er da også opstået på nogle af de lækreste strande af nogle innovative og aktionspakkede fyre, der elsker at have det sjovt. En kombination af disse værdier og energi har frembragt en perlerække af de lækreste kreationer til minder under solens stråler. Bliv toplækker fra inderst til yderst i det skønne badetøj og afslappede fritidstøj, som byder på skønne leopardprint, flotte mønstre og blomsterprint.

Hop med på bølgen

Brandet er synonym med sommer, kolde drinks, sport og strand. Så har vi ikke sagt for meget. Hos brandet er hele farvepaletten udnyttet til fulde i sporty og urbane styles til din sommerferie. Stilen er en smule udansk, hvilket gør dem endnu federe at bære herhjemme. Om ikke andet kan du tage Rip Curl med på din ferie, hvor stilen til enhver tid vil falde i god jord blandt blåt vand, grønt græs og farverige drinks. Du opnår en unik og personlig stil, som er frisk og surfer-agtig, som samtidig minder om storbyens farverige univers. Rip Curl er den ideelle rejsepartner og glædesvækker at have med på turen. Derfor finder du et udsøgt sortiment her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af