Forkæl dine øjenvipper og øjenbryn med vidunderserummet fra RevitaLash

RevitaLash er et anerkendt, prisvindende og populært produktsortiment, der dækker alle kvinders behov for naturlig skønhed. RevitaLashs sortiment indeholder blandt andet serum til øjenvipper, øjenbryn og mascara, der hjælper med at opfylde drømmen om tætte, fyldige og sunde hår. Produkterne har endokumenteret virkning og er kliniske, dermatologisk testet og fri for parabener og parfumer.

Et serum lavet med stor kærlighed

Den smukke historie bag RevitaLash begyndte i 2006, da øjenlægen Michael Brinkenhoff ville gøre noget helt specielt for sin elskede hustru, Gayle. Gayle havde haft brystkræft og kæmpede efterfølgende med sit selvværd, da hun ikke så ud, som hun plejede at gøre. Kemoterapien havde efterladt hende med skrøbelige og sparsomme øjenvipper, der tidligere havde været lange og fyldige, og derfor besluttede dr. Brinkenhoff sig for at give sin kone den optimale gave.

Med sine mange års erfaringer som øjenlæge samlede dr. Brinkenhoff et hold af kemiske eksperter, der hjalp ham med at udvikle et serum til øjenvipper. Målet var at udvikle et serum, der gjorde Gayles øjenvipper stærke, smukke og fyldige igen. Dette var starten på RevitaLash, der i dag har et større produktsortiment til at nære og styrke både vipper og bryn.

Få feminine, fyldige og lange øjenvipper

Der er ikke noget så feminint og flot som buede og fyldige øjenvipper, der fuldender det perfekte look. Øjne kan nemlig sige mere end tusind ord med den rette øjenmakeup. Et look med lange øjenvipper vil være den perfekte måde at ramme dem ind på.

Hvis du ikke er en af de heldige, der er udstyret med lange og fyldige øjenvipper fra naturens side, er der hjælp at hente. Ifølge RevitaLash behøver du ikke længere anvende kunstige øjenvipper, når du bruger deres unikke serum. Øjenvippeserummet hjælper dig med at opnå længere og tykkere vipper og sørger for at styrke væksten af dine vipper. Efter tre til ti uger vil du kunne se en tydelig forskel.

Øjenvippeserummet er sammensat af ufarlige ingredienser, der er både fugtighedsgivende og volumengivende, hvilket hjælper dine naturlige øjenvipper med at blive sunde og stærke.

Fordele ved at bruge vippeserum:

 • Reducerer tab af øjenvipper
 • Fremmer væksten
 • Styrker øjenvipperne
 • Plejende formular
 • Giver mere fyldige øjenvipper
 • Mærkbar forskel på få uger

Sådan bruger du RevitaLash til dine øjenvipper

RevitaLash Advanced er gennemsigtigt og letflydende. Du skal derfor bruge serummet ligesom, når du bruger en flydende eyeliner. Du lægger serummet langs vippekanten henad øjenlåget.

Vippeserummet skal bruges dagligt efter en grundig ansigtsrens og skal helst påføres om aftenen, inden du går i seng, så det kan virke i løbet af natten. Det er nok med et strøg med børsten. Du kan påføre serummet på både de nedre og de øvre vipper. Hvis du får serummet i øjnene under påføring, skal du skylle grundigt med vand, da det kan medføre irritation i dine øjne.

OBS!

1 ml. rækker til cirka seks ugers brug.

2 ml. rækker til cirka tre måneders brug.

3,5 ml. rækker til cirka seks måneders brug.

Få et fejlfrit resultat med en mascara fra RevitaLash

For dig, der ønsker et fejlfrit resultat, kan det være en fordel at bruge Volumizing Mascara som et supplement til vippeserummet. Mascaraen er både fugtighedsgivende, forlængende og volumengivende, og understøtter derved serummet. Takket være mascaraens klumpfri formular og specielle børste bidrager den til at passe på øjenvipperne, og den vil understrege dine efterhånden fyldige og feminine vipper endnu mere.

Volumizing Mascara er nem at påføre. Du starter blot ved vippernes rod og fører børsten ud til spidserne med bløde og buede bevægelser. Hvis du ønsker at forme dine øjenvipper mere, end hvad mascaraen kan tilbyde, kan du få et flot resultat ved at bruge en øjenvippebukker. En øjenvippebukker hjælper med at bue dine øjenvipper for et smukt og dramatisk look.

TIP! Brug altid en øjenvippebukker, inden du kommer mascara på vipperne. Mascara gør dine øjenvipper stive, så de har nemmere ved at knække, hvis du bukker dem med mascaraen på.

Fremhæv dine øjenbryn dramatisk med en styling gel

RevitaLash Hi-Def Tinted Brow Gel er en styling gel, som du kan bruge, hvis du ønsker at forme eller farve dine øjenbryn. Den mineralbaserede gel kan fås i forskellige farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til dig.

Med øjenbrynsserummet får du hjælp til at forme, tæmme og pleje dine øjenbryn. Den kan hjælpe dig med at opnå de øjenbryn, du altid har drømt om. Farven er i den ene ende, mens der i den anden ende er en dobbeltbørste, som består af en kam og en brynbørste. Med disse remedier kan du forme og farve øjenbrynene, indtil du har opnået det ønskede resultat. Produktet er fremstillet med en vandafvisende formel, så farven og formen holder hele dagen.

Fordele ved at bruge øjenbrynsserum:

 • Farver brynene
 • Lukker huller og pletter i brynene
 • Holder brynene på plads
 • Farven holder hele dagen
 • Farven kan lægges i flere omgange

Sådan bruger du RevitaLash til dine øjenbryn

RevitaLash Hi-Def Tinted Brow Gel er en form for mascara til øjenbrynene, der kan forvandle tynde eller overplukkede bryn til de smukkeste og mest fyldige øjenbryn. Gelen hjælper med at udfylde huller og pletter for at give brynet en flot helhed, samtidig med at den former og plejer brynet. Farven, formlen og børsten arbejder sammen for at give et fuldendt resultat på ingen tid.

Sådan gør du:

 • Start med at rede dine øjenbryn med kammen
 • Kom farven på, indtil du har opnået den ønskede farve
 • Hvis der er brug for det, kan du tørre overskydende farve af
 • Børst til sidst brynene med den medfølgende brynbørste.

TIP! Ved brug af serum til øjenbryn anbefaler vi, at du anvender en oliefri makeupfjerner. Olie kan nemlig forhindre serummet i at trænge ind, da olien lægger sig som en hinde på huden.

Gør din drøm til virkelighed

Det effektive vippe- og brynserum er vækststimulerende og sikrer dig et beundringsværdigt look. Serummet styrker og plejer dine vippehår, så de bliver sunde og stærke. Du skal have lidt tålmodighed, da et synligt resultat tager tre til ti uger. Når du har opnået det perfekte resultat, skal du huske at vedligeholde det. Men det er det hele værd, da du er sikret et look med en wow-effekt!