Filter1

Regatta
Katalog

132 varer

Backpackers, hundeluftere, cykelryttere, vandrefolk, campister, havefolk og alle andre friluftsnydere – se med her! Regatta er nemlig det ultimative mærke, når der står forskellige outdoor-aktiviteter på dagsordenen. Det får dig trygt og komfortabelt gennem årstiderne og elementerne, så du kan nyde livet i det fri fuldt ud.

Fejr friluftslivet med Regatta!

Der er masser af dage om året, hvor man er nødt til at skifte det formelle look ud med noget mere casual og praktisk. Sådan er vejret i Danmark. Men hvad gør det, når man kan ty til sportsmærker, der forener mode og funktionalitet til topkarakterer. Det er netop, hvad Regatta gør. Her har designerne forstået, at folk gerne vil være moderigtigt klædt på – også selvom man er på farten i regnvejr eller står midt i junglen med sved på panden. Kollektionerne byder på alt, hvad et outdoor-hjerte begærer i form af underdele og overdele i praktiske snit samt masser af tilbehør.

Et frisk sus i det fri lader energien op

Regatta er skabt i England. Det er det optimale sted at lancere et outdoor-mærke op, for landet byder – om muligt – på endnu mere regn end i Danmark. Bakkede landskaber, blæst, bølger, sne og regn kan ikke slå mærket omkuld, for disse drønstærke kollektioner kan modstå det hele. Dermed har du mulighed for at opbygge en solid basisgarderobe med beskyttende tøj og tilbehør, så det er slut med øv-dage og aflyste aftaler grundet vejret. Mærket byder nemlig på fuld beskyttelse og komfort til alle sæsonerne. Så du kan roligt tage med på svampejagt, friluftsture med børnehaven, trekking og alt mulig andet – også selv om det ikke lige er høj solskin.

Gå ikke glip af

Sport Outdoor Sko Damer

Sport Outdoor Sko Herre

Dametøj Fleecetrøjer

Fleecetrøjer Herrer

Outdoor Sko Børn