Filter1

71 varer

Subtile accessories med en udefinerbar kant. Rebecca Minkoff er førstevalget hos mange trendsættere, da hun altid formår at skabe on-trend items, som hitter i modebilledet. Hun indkapsler den moderne New Yorker stil og tilsætter sine egne twists. Den urbane og chikke attitude løber gennem alle kollektioner, og skaber grobund for et stilet outfit.

Rebecca Minkoff – helt sin egen

Den perfekte taske – den kan være svær at finde. Her giver Rebecca Minkoff dig et stærkt udvalg, hvor den populære taske får en opgradering. Lad dig forelske i de skønneste små skuldertasker, som er produceret i kvalitetslæder. Den kan du snildt smide over skulderen i hverdagen eller til en aften i byen. Vælg en af de sorte lædertasker med smukke guldspænder, der giver det rå læder en forfinet kontrast. Den elegante taske kan du smide over en klassisk trenchcoat. Vælg et par læderstøvler i samme nuance, der smukt kan binde looket sammen fra top til tå. Find også tasker i klassiske brune lædernuancer eller gå med den iøjnefaldende røde model.

Kvalitetsitems fra øverste hylde

Rebecca Minkoffs items er lette at spotte. De udstråler en helt enorm finesse og det urbane look bliver perfekt i kombination med det chikke og stilede. Tag et nærmere kig på udvalget af sko fra dette brand, der er perfekt til enhver kvinde. Her finder du alt fra de smarte ankelstøvler til hotte sneakers. De lækre sneakers uden snører i et mørkt look er perfekt til de dage, hvor det hele gerne må gå lidt hurtigt. Match dem med et par stramme jeans og en hvid skjorte. Et casual look til en dag på arbejde. De små detaljer, der skal gøre forskellen i dit look, kan du finde lige her i denne omfattende kollektion af lækre accessories fra Rebecca Minkoff.

Gå ikke glip af