Produktet er desværre udsolgt. Men hvis du indtaster din e-mailadresse, så kan vi give besked, hvis det kommer på lager igen.

Flawless Base Set - Base - Makeup-børste

170,00 kr189,00 krinkl. moms
Farve: neutral

Om produktet
Skab en fejlfri teint med Flawless Base Set. Contour-børste til filigran-påføring af highlighter eller konturprodukter over og under kindbenene. Detailer- børste med præcis snit på børstehovedet til nem dækning af problemområder. Buffering-børsten er ideel til kraftig påføring af løst eller kompakt pudder. Square foundation-børsten har tætte børster og en unik form til individuel påføring af flydende Foundation brush cup. Til ordnede børster i dit hjem. Real Techniques er det førende mærke for makeup-børster i Storbritannien. Børsterne vil overbevise alle makeup-elskere med deres ekstraordinære og innovative cuts, samt den gode kvalitet. Ideen til Real Techniques kom fra de to makeup-kunstnere Samantha og Nicole Chapman i 2010, fordi de præcist ved hvad de rigtige værktøjer gør for en smuk makeup. Farverne på børsten inddeler sortimentet i segmenterne: Base, Eye, Finish. Når du en gang har prøvet det, bliver du straks en rigtig Techniques-elsker.
Foreslået brug
Anvendes sammen med fundament, concealer eller pudder.
Information om produktet
Varenummer: RED31J01P-S11

delivery
Standard levering
2-5 hverdage
Real Techniques

anmeldelser

4.6
426 anmeldelser

Anbefalinger til digFlere skønhedsprodukter

Spring over produktkarusellenGå tilbage til indholdet før produktkarusellen

Perfekt matchHvorfor ikke prøve dette?

Spring over produktkarusellenGå tilbage til indholdet før produktkarusellen

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.