Filter1

Ray-Ban
Katalog

424 varer

Når samtalen falder på solbriller, er det næsten umuligt ikke at nævne Ray-Ban - der aldrig går af mode. Ray-Ban er siden virksomhedens start i 1937 blevet anerkendt for deres karakteristiske solbrilledesign, som kan spottes overalt på de danske næsetipper, når de blændende timer indtræffer. Udover at producere solbriller, der holder årene i gennem, har Ray-Ban en sans for design, der går lige i hjertet på de skandinaviske modeelskere. En sans, der er så stærk, at andre producenter kigger brandet langt over nakken for inspiration. Wayfarer må siges at være et af de mest populære brilledesign, der passer perfekt ind i den skandinaviske stilart. Sammensæt et outfit af en simpel T-shirt, et par blondeshorts og en lang trenchcoat i mørke nuancer, og kombiner sættet med den klassiske Wayfarer-solbrille for et stilfuldt og skandinavisk look. Se Zalandos store udvalg af Ray-Ban solbriller her og være klar til de blændende timer.

Ray-Ban - nå de blændende timer indtræffer

Mange Hollywoodstjerner og andre berømtheder har båret Ray-Ban solbriller gennem årene, blandt andet i filmene "Breakfast at Tiffany’s" og "Men In Black". Kendte personligheder som Bob Dylan, Slash og Andy Warhol har også brugt de populære solbriller. Mærket er elsket af filmstjerner, musikere og kunstnere, men nu kan du også komme med på moden! Bliv sommerklar med sæsonens hotteste modeller eller de altid populære klassikere som Aviator og Wayfarer. Hvis du er på udkig efter et par smarte solbriller til sommeren, så er du kommet til det helt rigtige sted. På Zalandos onlineshop finder du et bredt udvalg af de eftertragtede solbriller fra Ray-Ban, og her er noget for enhver smag.

Andre relaterede varer

Ray-Ban – giganten til alle

Historien om Ray-Ban tog sin begyndelse i 1937, da den ikoniske Aviator-brille kom på markedet. Oprindeligt var solbrillerne tiltænkt det amerikanske flyvevåben og blev udviklet for at beskytte piloternes øjne imod solens blændende stråler, men brillerne er siden hen blevet en sand modeklassiker. Filosofien bag mærket bygger på meget høj kvalitet og et klassisk, men moderne, look. I dag er Ray-Ban den førende producent af solbriller og kendt verden over. Ray-Ban er meget mere end bare solbriller. Det er ægte kvalitetsprodukter med lækre, innovative designs. Mærket er garant for lang holdbarhed, ridsefrit glas og 100% UV-beskyttelse. Deres solbriller er tidløse og altid trendy. De går aldrig af mode, og modellerne er blevet genproduceret i over syv årtier – en rekord som Ray-Ban er ene om.

Gå en lys fremtid i møde

Det amerikanske brand, der er det bedst sælgende solbrillemærke i verden, står for kvalitet, godt håndværk og tidsløst design. Når du køber et par Ray-Ban, køber du ikke bare et par solbriller. Du køber et produkt, der både design- og kvalitetsmæssigt kan holde i rigtig mange år. Netop derfor er Ray-Ban ekstremt populært blandt både kendte og mindre kendte mænd og kvinder verden over. Alle har deres egen favorit. Så elsker du også solen og dens stråler? Og vil du samtidig beskytte dine øjne? Find det par, der passer til netop dig. Hos Zalando har vi samlet både nyere såvel som de mere ikoniske modeller som Aviator, Wayfarer, Top Bar og Clubmaster. Der er noget for enhver smag.