Spanske RAS tilbyder dig damemode indenfor sko. Siden virksomhedens start i 1988 har det spanske brand konstant blomstret frem ved hjælp af fantasi og kreativitet. Brandet ønsker at deres produkter er alsidige og derfor brugbare både til dag og aften. Hver eneste sko skal sende et kærligt budskab og passe til alle anledninger. Brandet emmer af kreativitet, styrke, tekstur og form

RAS som blikfang

Hvis brandet var et menneske ville det være en ung kvinde med appetit på livet og med hjertet på det rette sted. RAS sko er en kombination af en opsigtvækkende blanding af tekstiler og rige, levende detaljer. Virksomheden elsker at udfolde sig rent kreativt og det kommer til udtryk i deres varer. Brandets produkter skiller sig en del ud fra den traditionelle nordiske stil. Så hvis du elsker at skille dig ud, så er dette brand et godt mærke at gå efter når skogarderoben skal fornyes. Men selvom brandet elsker at slå sig løs på både farver og detaljer, finder du også masser af sorte modeller, som stadig har hver deres særlige udstråling.

RAS elsker moden og bylivet

Brandets sko er de perfekte produkter til kvinden, som bor i byen – og elsker det! De er unikke og forskellige fra hinanden med fede detaljer. Et par plateausandaler er perfekte til sommerens grillarrangementer med en farverig sommerkjole til. De små pumps er oplagte til selskabslivet og en fin cocktailkjole. Højhælede pumps er cool til vinterens fester. Du behøver ikke pakke dig ind i striktrøje og store støvler når du skal til de årlige julefrokoster bare fordi det er koldt. Du kan tage et par robuste pumps på til en lækker kvalitetsnederdel af ruskind og en fin, sart top som kontrast. RAS er godt rundt omkring behovene og ligger inde med sko til alle årstidens arrangementer.

Inspiration