Filter1

Pura Lopez
Katalog

96 varer

Pura Lopez går tilbage til 1956, da Antonio López Moreno begyndte at arbejde i et lille skoværksted. Meget er sket siden 50’erne, men skoen bliver stadig formet med lige så stor kærlighed. Førsteklasses skrædderhåndværk er stadig et af de bærende elementer i skodesignet.

Bag brandet ligger en lang familietradition i design. Familiens mål er at tilbyde dig et produkt, der er gennemført helt ned til den mindste syning. Højeste kvalitet af spansk design er altid tilgængeligt uanset sæson. Modeskoene er din garant for fodtøj af bedste kvalitet og designstandard.

Pura Lopez – spansk skrædderkunst af bedste kvalitet

Pura Lopez er mere end et navn. Det er en identitet. Brandet er opkaldt efter designeren. Hun blev født og voksede op blandt sko. En opvækst med sko, som en del af hverdagen, har forsynet designeren med en omfattende viden om teknikker og design.

Med en stor lidenskab for sko startede hun brandet op. Designerens passion og perfektionisme kommer hvert år den spanske modebranche til gode med de skønneste kollektioner. Brudesko, chunky hæle, slanke stiletter, ankelstøvler, langskaftede støvler og andre modelækkerier står klar til at optimere din garderobe.

Kollektionerne byder på en bred farvepalet, der er svær at holde fingeren fra. Skønne mønstermiks, elegante skæringer, skinnende materialer og eksklusive detaljer gør Pura Lopez spændende at style med både kjoler og jeans. Udvalget er så alsidigt, at du finder noget til alle lejligheder.

Hvad enten du går efter et klassisk look eller et casual og attitudefyldte vibe med et unikt twist, så er de eksklusive skodesigns uundværlige. Gå med et par knaldrøde skønheder og trut de røde læber eller hop i dine favorit jeans til sorte støvletter. Her er tale om et skodesign, som du vil ikke fortryde.