Filter1

Punto Blanco
Sko, tøj og accessories

Med Punto Blanco kan du lade luksus flyde ind i din hverdag. Dette spanske brand giver dig unikke items til din undertøjsskuffe, der næppe skuffer. Kvalitet, komfort og fashion går sammen og giver dig alt fra korte briefs til moderne boxershorts i skarpe snit og lækre materialer. Forkæl dig selv i den travle hverdag, og få det godt fra inderst til yderst.

Punto Blanco – undertøj i særklasse

Velvære starter indefra. Unikke Punto Blanco forkæler den moderne mand med skønt undertøj, der skaber den perfekte grobund for velvære og stil i din hverdag. Det er ikke de store armbevægelser, du finder, i denne kollektion af undertøj. De holder sig til det klassiske, der virkelig fungerer og er en favorit i mange mænds garderober. De klassiske hvide underbukser er elegante, og altid nemme at finde plads til. De holder styr på det hele med deres komfortable snit, og sidder altid perfekt under jakkesættet. Forkæl dig selv eller en du holder af med undertøj, der kan være med til at give lidt ekstra luksus i den travle hverdag.

Perfekt til den moderne mand

Undertøj kan ikke ses med det blotte øje i hverdagen, men det kan den velvære, som du får med et par komfortable og kvalitetsrige underbukser fra Punto Blanco. De helt klassiske trusser til herrer er en favorit hos den modne mand, men i kollektionerne finder du også lækre shorts, der går lidt længere ned på låret. Elegante og klassiske hvide, sorte og grå modeller går i samspil med moderne farver som rød og blå, og giver dig en lang række valgmuligheder. Giv din undertøjsskuffe farve med et par blå panties, der både er behagelige og flotte. En søndag morgen i en T-shirt og et par komfortable boksershorts – det er der intet, der slår.

Gå ikke glip af