Filter1

42 varer

Proenza Schouler redefinerer det moderne klædeskab

Vi elsker det luksuriøse designermærke fra New York for at forkæle os med altid aktuelle kollektioner, populære tasker, lækre sko og andre skønne accessories. Proenza Schouler skaber mode til den moderne kvinde, der søger kvalitet og originalitet.

Fra skolebænk til Barneys New York

Med en moderne stil og en blanding af klassisk håndværk og innovative teknikker har brandet hurtigt sat sit aftryk på modeverdenen, hvilket ikke blot har gjort det prisbelønnet, men også skabt en loyal skare af Proenza Schouler-elskere. 

Brandet blev grundlagt i 2002 og er opkaldt efter de to designers mødre, da navnet er en kombination af mødrenes pigenavne. Designerparret mødte hinanden, mens de studerede mode og endte med at arbejde på deres afsluttende projekt sammen. Det blev til deres allerførste kollektion, som blev opkøbt af stormagasinet Barneys New York, hvilket blev et fantastisk startskud for designerne, som virkelig var – og er – på stjernekurs.

Mærket har modtaget mange prestigefyldte priser og har blandt andet flere af de eftertragtede CFDA-awards, som af mange ses som en kæmpe blåstempling. Vi er også ret pjattede med det!

Haute-couture kvalitet til dit klædeskab

Proenza Schouler er nemlig kendt for at skabe tøj med fokus på håndværk og øje for detaljerne samt med en raffineret lethed, hvilket har gjort dem til en favorit blandt kvinder, der ønsker en moderne æstetik med kvalitetshåndværk. Der kræses for detaljerne, uanset om det er PS1-tasken, et par stiletter, en bikerstøvle eller en kjole, der skabes hos det relativt unge modehus. De har for eksempel øje for, at både skræddersyningen og at materialerne er specifikt tilpasset hvert enkelt design.

Ved hjælp af innovative teknikker kreerer mærket styles med en couture-agtig fornemmelse og attitude. Der er ikke noget at sige til, at kvinder verden over elsker det. Kvalitet på så højt niveau er sjælden at finde uden for haute couture. Velvære inderst til yderst.

Noget af det vi også er ret vilde med er, at brandet blandt andet drager inspiration fra ungdomskultur og moderne kunst. Når designerduoen bag Proenza Schouler arbejder på en ny kollektion, er et af deres vigtigste pejlemærker, at tøjet skal føles aktuelt og til at gå til. De forsøger at finde frem til, hvad det er, der optager os som samfund, og inkorporerer det i deres design. Det kan være alt fra fokus på selv og individualitet til, hvordan vi kan føles os mere forbundet til verden.