Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Primadonna Collection

Mærke
Pris
Farve
Materiale
2 varer
Sorter efter:

Den første Primadonna Collection så lyset i 2000, og Tatarella-familien i spidsen af Primadonna har arbejdet med sko længe før årtusindeskiftet, og derfor er det primære fokus på fodtøj. Men moden stopper ikke ved fødderne. Primadonna Collection designer også ponchoer, jakker, handsker, halstørklæder, håndtasker, rygsække, hatte og meget mere.

Primadonna Collection med en ung og dynamisk DNA

Vi taler her om et dynamisk, kreativt firma. Dette beviste italienerne, da de vandt Innovationsteknologiprisen ved prisuddelingen SMAU business i Bari i 2013. Det italienske modefirma har altid fokuseret på en formel, der består af mode, kvalitet og pris siden dag ét. Det er tydeligt, at det italienske modebrand går op i den mindste detalje, og at de bliver inspireret af de bedste, mens de selv baner vejen i modebranchen. I Primadonna Collection finder du fodtøj med fine glimmerdetaljer, hvis du søger et mere feminint look. Men der er masser at vælge i mellem, hvis du vil kombinere fodtøjet med en cool læderjakke. Hvis du derimod er til feminint denimovertøj, så har Primadonna naturligvis også sandaler, sneakers og støvler, der passer til.

Glamourøst mærke med stærk appel

Takket været de store modegiganter er gennemsigtige sko den seneste mode. Det er ikke alle, som ønsker at bære dette vovede look, men måske vil du? Hvis du søger et mere stille og roligt look, så kan du gå efter pastelfarver, som gul, lyserød, blå eller mynte. Du kan fx kombinere et look med en lang beige eller hvide trenchcoat og et par pastelfarvede sneakers. Når det bliver rigtig varmt, og solen står højt på himlen, er det tid til feminine sandaler med masser af stropper og snore, mens de rå sorte combat-støvler passer perfekt til de kølige dage. Det er umuligt ikke at blive fristet af alle de flotte farver, nitter, glimmer, læder og andre detaljer, der er med til at gøre Primadonna blandt de bedste indenfor tøj og tilbehør.

Inspiration