• Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Mønster
 • Materiale
 • For
 • Nyheder
  104 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 2

  Clutch dig til sommerens fedeste fester. Med sommerens fester og cocktailspartys lige på trapperne, er det nu, du skal finde den perfekte lille taske til de skønne aftener forude. Den fikse, lille clutch med den store attitude runder et festligt outfit af med sofistikeret kant. Denne sæson har vi et væld af cool og stilede clutches, der tilføjer et feminint strejf til dit sommerlook. Ikke meget større end en pung, har clutchen plads til lige nøjagtig det, du ikke kan undvære. Med dit vigtigste habengut ved hånden - dankort, mobiltelefon, læbestift og nøgler - er du klar, til hvad end aftenen bringer. Hos Zalando bakker vi op om alle kvinders ret til at danse uden at skulle holde styr på en stor taske, der svinger ustyrligt omkring. En clutch er et ideelt valg til en smukt outfit og en ligeså smuk aften. Lige til at have i hånden sikrer clutchen, at du er fri til at valse, jinge, steppe eller svæve ud i sommernatten.

  Clutch – en mini-taske til særlige begivenheder!

  En clutch er meget stram og stringent i designet og passer derfor godt til et stilfuldt sæt tøj. Det kan være alt fra en etuikjole til et par leggings eller stramme bukser og en flot bluse. En clutch er den oplagte taske til en festlig begivenhed! På Zalando.dk bliver du præsenteret for et skønt udvalg af flotte clutch-tasker, som vil komplementere alle dine outfits. Oftest er det de små detaljer, der gør forskellen. Derfor vil du finde mange elegante modeller med særprægede lukninger, knapper og lynlåse, eller forsynede med nitter eller andre smukke detaljer. Mange af de eksklusive clutches hos Zalando, er designede med en aftagelig skulderrem formet som en kæde, hvilket giver et ekstravagant pift til dit i forvejen stilfulde look.

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.