Støvletter & ankelstøvler

Designer bikerstøvletter til damer

Pris
1255
1255
5015
5015
krkr
Anledning
Materiale
Skospids
Nyheder

37 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
CROSBY - Cowboy- / bikerstøvlette - dark dune Cowboy- / bikerstøvlette - beige Ankelstøvler - olive Højhælede støvletter - nero RIDERS - Cowboy- / bikerstøvlette - black ELECIA PITON - Ankelstøvler - green Cowboy- / bikerstøvlette - black Cowboy- / bikerstøvlette - black ANELLA - Ankelstøvler - black GEORGY - Cowboy- / bikerstøvlette - black STEFFY - Cowboy- / bikerstøvlette - black Cowboy- / bikerstøvlette - cognac Cowboy- / bikerstøvlette - black

Er du også tosset med hård bikerstil og ankelstøvler? Så er premium bikerstøvletter sikkert lige noget for dig! Det, der særligt udmærker lige præcis premium bikerstøvletter er, at de har en ekstra tyk sål, der gør dem rå, slidstærke og stabile. Derudover har de helt generelt et råt og urbant look med metalspænder og rugt læder. Og det, at der er en rå stil, der bliver lagt for dagen, betyder bestemt ikke, at der ikke er tale om eksklusive modeller af høj kvalitet! De to ting kan nemlig snildt forenes, det er denne kollektion et klokkeklart bevis på! For med rå modeller fra de ellers så sirlige brands som KARL LAGERFELD, Michael Kors, Patrizia Pepe med flere, er det bevist, at en sej bikerstøvle sagtens kan være et stykke designerkundskab i sig selv.

Premium bikerstøvletter - Råt design i eksklusiv kvaltiet

Bliv godt og råt klædt på med et par fede premium bikerstøvletter! Er du på udkig efter et par ankelstøvler, og er du kompromisløs hvad angår kvalitet? Så er dette et godt sted at begynde din søgen! Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af de fedeste modeller, der findes på markedet inden for kategorien. Og du behøver ikke at køre motorcykel for at værdsætte den rå æstetik, der er forbundet med de fede støvler. De gør sig godt i et væld af sammenhænge, til både vilde og fine stile. Sammen med en fin nederdel eller kjole udgør de et fedt, dynamisk modspil. Sat sammen med et par rå, slidte og trevlede bukser derimod, har du den ultimative rå og urbane stil. På Zalando.dk elsker vi premium bikerstøvletter for deres mange muligheder og fede karakter, og derfor har vi samlet dette fede udvalg, så du kan få overblik over de forskellige modeller på markedet.