Porsche Design er et super råt design til den maskuline mand. Der er fokus på lækkert læder og ganske simple detaljer. Brandet tilbyder et sortiment af tasker og punge, som er perfekte at have med på farten. Brandet kører en rød tråd igennem deres items og er af kvalitet, du kan stole trygt på, når du rejser.

Tag Porsche Design med på rejsen

Mærkets items er din bedste ven på rejsen. De signalerer business med stil og er helt perfekte til forretningsrejsen. Der er plads til alle dine nødvendigheder såsom computer, mapper, opladere og skriveredskaber. Taskerne med rem er lette at smide over skulderen på farten. Pungene er nemme at komme i baglommen og du har plads til det du behøver. Du har også muligheden for at investere i en smart skuldertaske til mænd, hvor der er plads til lidt mere end bare dankort. Tasken er neutral og passer perfekt til den pæne skjorte og habitbukser. Du kan også i stedet vælge at have en trolley i samme udseende med på vejen, hvis du skal på en længere tur.

Få et fuldendt look

Når du vælger alle dine ting fra Porsche Design får du en samling af gode produkter, som du kan være sikker på holder. Det lækre læder sørger for at alle items er langtidsholdbare og ser nye ud, selvom du har haft det i lang tid. Ægte læder er guld værd og er altid en sikker investering. Porsche Designs produkter er generelt til den tjekkede mand, som sætter pris på god kvalitet og design. Brandet tilbyder deres kunder mange andre fede items, som er med til at skabe den røde tråd i dit look. Tilsammen udgør det et modent og yderst maskulint udseende, som holder til enhver tid. Se det lækre udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration