Feminine silhuetter, stil i topklasse og et varieret udvalg er, hvad du får med danske Pop cph. Brandet er dit go-to mærke, når looket skal være knivskarpt og der skal skrues ekstra op for wow-faktoren. Gå på opdagelse i en verden af skønne silhuetter, unikke detaljer og fantastiske designs. Brandet er din garant for modetøj, der pifter dit klædeskab op.

Pop cph – en skøn fusion af popkultur og undergrund

Bag Pop cph ligger en vision om at skabe mode til det unge segment i Københavns natteliv. Med en følelse af, at noget vigtigt manglede i byens natteliv og modescene, satte de kreative grundlæggere sig for at skabe mode for de unge. Her mødes undergrundskultur med popkultur, klassisk rock & roll med de nyeste trends og eksklusivitet med et casual take. Gå på opdagelse i et brand der gør hver dag til en fest. Udvalget spænder over alt fra lange kjoler i lyse nuancer, der er perfekt til lyse sommernætter og havefester, til minimalistiske helsorte looks, der går godt til høje stiletter på dansegulvet.

Storbymode med wow-factor

Skal looket være let og feminint? Udvalget byder på en lang række designs i lyse toner med et feminint strejf – alle med brandets velkendte storbykant. I sortimentet finder du også futuristiske designs. Undergrundens stemning florerer mellem de gennemsigtige blondebluser, vovede skæringer og eksperimenterende designs. Pop cph er et brand du kan regne med til fest og hverdag. Style lyseblå shorts fra brandet med en let top og hvide sneakers og vis de sommerbrune ben frem på studiet. Tilfør en kort læderjakke og indfang brandets urbane signatur. Transparente tekstiler er perfekt til festen. Style en sort top med dyb V-udskæring med højtaljede bukser og chunky hæle. Tilfør røde læber, og du er klar til nattelivet.