Sko, tøj og accessories fra Polar

 • Mærke
 • Sportsgrene
 • Pris
  1 varer
  |Sorter efter:

  Et af de mest hittende accessories lige nu er pulsuret. De ses om uendeligt mange håndled i gadebilledet. Pulsuret bliver ikke kun brugt på løbeturen, men også til hverdag til at tælle skridt og måle døgnrytme. Ikke nok med at denne gadget er et funktionelt must-have er de i ligeså høj grad centreret om det flotte design. Det er Polar et glimrende eksempel på.

  Fra idé til endeligt produkt

  Inden finske Polar hittede med deres populære pulsure udarbejdede brandets grundlægger i 1975 en trådløs maskine, som kunne måle hjertets frekvens under træning. Det blev dog ved idéen helt indtil 1982, hvor brandet var klar med deres første produkt, som var et let transportabelt hjertemassageapparat. I dag er det finske brand utrolig populær for dets pulsure. Urene er for både mænd og kvinder. Det store udvalg bugner af fine, feminine designs såvel som markante, maskuline designs. Vælg frit efter din personlige stil. Kvinden med hang til feminin påklædning kan uden tvivl bære et maskulint og solidt pulsur ligeså vel som manden kan iføre sig en strømlinet, minimalistisk model

  Find uret til dit individuelle behov

  Det varierende udvalg består af pulsure med et hav af forskellige muligheder. Polar har mange populære modeller heriblandt Polar rcx5, rs300x og Polar f6. Når du skal vælge nyt pulsur er det vigtigste at identificere dine individuelle behov under træning. For mange er det super tilfredsstillende at sætte mål og følge med i om disse opnås. Det kan du nemt med en skridttæller- og kilometerfunktion lige ved hånden. Derudover har du mulighed for at holde øje med din døgnrytme og se hvilke tidspunkter på natten du sover lettest og tungest. Har du fundet et pulsur med et indhold, som passer perfekt til dit behov, men ikke lever op til dit skarpe designøje finder du covers i diverse farver til visse modeller.

  Gå ikke glip af