Selvbruner

Populære filtre
86 varer

Nyd sommergløden hele året rundt med en selvbruner

Hos Zalando vil du opleve et stort og sommerligt udvalg af solpleje, der gør det let at nyde sommerens skønne glød hele året rundt. De mange produkter emmer ganske vist af en solrig og sommerlig stemning, men du kan med fordel påføre de forskellige selvbrunere, hvad end sæsonen er lun eller ej.

Det plejende sortiment består af talrige bud på, hvordan en moderne selvbruner kan se ud. Du kan derfor nemt finde alt lige fra en blød og lækker lotion til et hav af lette foams og self tan-drops. Variationen af solplejeprodukterne sikrer, at du kan finde en selvbruner med præcis den konsistens og farve, som passer perfekt til din krop og hudtype.

Solpleje, der giver flot kulør i enhver sæson

Det store sortiment af produkter til solpleje er rigt på variation, hvilket ikke blot ses i deres komplekse og plejende formler. Det mest tydelige eksempel på alsidigheden af de mange selvbrunere findes nemlig i noget så simpelt som deres styrke, der veksler mellem de mørke og varme nuancer til en mere let og lys kulør.

Ønsker du en stærk tone, kan du blandt andet gå efter en selvbrunerskum, som ved hver brug sikrer en tydelig og flot solbrun teint. Modsat kan du også blot nyde en skøn fugtighedscreme, hvis selvbrunende ingredienser giver dig mulighed for at opbygge en let og solbrun farve hen over årets forskellige sæsoner.

Forkæl din hud og krop med en plejende selvbruner

De forskellige self tan-produkter sikrer først og fremmest en teint, der oser af sommer og sol. På trods af deres selvbrunende egenskaber er her dog stadig tale om cremer, skum og lignende, som vigtigst af alt har til formål at pleje din hud. De gør det blot, samtidig med de giver en skøn kulør. Det er netop derfor, du vil kunne finde en lang række af plejende ingredienser overalt i sortimentet.

Den klassiske aloe vera plante er en af de fugtgivende ingredienser, du ofte vil støde på, og derudover venter der dig blandt andet et væld af velduftende kamille- og granatæble-ekstrakter såvel som god mængde af sommerlig kokos. Fælles for de utallige produkter er, at både deres plejende og selvbrunende ingredienser bedst kan absorberes på en ren og tør hud. Det kan af samme grund anbefales, at du starter dit self tanning-ritual med at peele din krop, hvorefter du med blide bevægelser kan påføre din valgte selvbruner.