Filter

Plateausandaler

783 varer

Opfrisk din skogarderobe med nogle smarte nye plateausandaler, der er både trendy og feminine. Kollektionen byder på mange modeller, der er inspireret af de nyeste tendenser inden for modeverdenen. Det giver nogle smarte sandaler, der egner sig til mange forskellige outfits. Deres sommerlige look passer perfekt ind i garderoben og er uundværlige når varmen står for døren.

Plateausandaler - smarte hæle til alle

Med deres høje hæle og såler er plateausandalerne feminine og passer godt til en lang række outfits. De er perfekte til sommervarmen eller ferien, og er lavet i et gennemført design, der naturligvis giver dine fødder masser af luft. De er alle designet med udgangspunkt i nogle af de nyeste modetrends, men findes i mange forskellige stilarter, så du kan finde det helt rigtige par. Om du gerne vil have hæle, der giver et løft, eller heller vil have en flad sål kan du finde det i kollektionen af plateausandaler. De flade modeller passer rigtig godt til når du skal gå i ujævnt terræn eller hvis du skal gå hele dagen. De højhælede modeller kan bruges sammen med en sommerkjole, men også med jeans eller shorts.

Find den rigtige hæl til dit look

Disse smarte plateausandaler findes i mange forskellige modeller. De smukke sandaler med kilehæle får dig op i højden, men er stadig utroligt behagelige. I deres flotte naturlook med lyst flet går de perfekt med en blomstret maxikjole til sommerens arrangementer. Vi er helt vilde med de lyse sandaler, der er lette i looket og utroligt feminine. Dem kan du style med alverdens sommerkjoler i din yndlingsfarve. Find de plateausandaler, der skal følge dig gennem de sommervarme dage. Dyk ned i udvalget, hvor der både er de lækre casual sandaler til hverdagen og de feminine og smukke modeller til de særlige begivenheder.

Inspiration

Plateausandaler – den moderne højde

Leder du efter nogle smarte sandaler, som er feminine og elegante, så kan det være, at du finder det helt perfekte par i vores udvalg af plateausandaler. Disse smarte sko findes i et mange udgaver og i mange forskellige designtyper. F.eks. kan disse smarte sko fås med kilehæl, hvilket er en skotype, der er elsket af mange. Ikke kun ser den smart ud, men det er også en hæl, der ikke sidder fast mellem brosten og fortov f.eks. Det kan give skoen et sommerligt look, som er populært hos mange. For langt de fleste typer af plateausandaler er det ikke unormalt, at de har en relativt bred hæl, men elsker du dem med en tynd hæl, kan du også finde dem i vores sortiment her hos Zalando.dk. Det kan give dem et elegant look, der kan se fantastisk ud sammen med en kjole såvel som et par smarte jeans. Deres åbenhed gør det let for foden at ånde og er blandt andet, hvad der gør dem perfekte til forår og sommer. Med et stort udvalg af ikke kun modeller, men også farver, så er der rigeligt at vælge imellem. Husk at hvis du falder for mere end et par, så er der altid gratis fragt, når du handler hos Zalando.dk.

Moderne og trendy plateausandaler i mange farver

Der findes mange forskellige smarte skotyper til sommersæsonen, men leder du efter et feminint par, så kan plateausandaler være det helt rigtige. Her hos Zalando.dk har vi et stort udvalg af disse smarte sko og bestræber os altid på at have et så varieret udvalg som muligt. Kendt for deres høje hæl eller sål, fås de i mange forskellige udgaver. Er du til et mere sporty look, findes der udgaver, som minder om en almindelig sandal, men med en højre sål. Det giver dem et unikt look, der passer rigtig godt sammen med f.eks. et par sporty shorts og en afslappet T-shirt. Vil du gerne have et feminint strandlook, kan det være at en kilehæl lavet med forskellige stoffer, er det helt rigtige. De har ofte et look, der passer rigtig godt sammen med alt fra shorts og jeans til kjoler. Leder du efter en virkelig elegant version til f.eks. en selskabskjole, så finder du smukke og sofistikerede modeller, der kan minde meget om f.eks. pumps. Disse smarte plateausandaler kan også være rigtig velegnet, hvis du skal i byen eller sammen med f.eks. en smart kjole på arbejdspladsen. Mulighederne er mange, og du finder dem lige her på vores online shop.