Filter1

Pixi
Katalog

89 varer

Nem, hurtig og multifunktionel makeup fra Pixi

Lad os være helt ærlige om noget: Der er efterhånden så mange skønhedsprodukter på markedet, at det kan være overvældende at holde styr på alle de nye kollektioner og mærker, der hele tiden kommer til. Ét mærke, som måske stadig er forholdsvist ukendt blandt mange danske forbrugere (i hvert fald lidt endnu), er Pixi, der sikrer dig kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Skønhed skal være nemt

Pixi blev grundlagt af makeup-artisten Petra Strand for over 20 år siden. Mærket har været så stor en succes, at det nu kan købes uden for det oprindelige marked i Storbritannien. Bag succesen gemmer der sig skønne produkter og Petras helt enkle vision for produkterne: at få forbrugerens naturlige skønhed fremnemt og effektivt. Og hvem ville ikke bakke op om denne vision?

Her er et udvalg af nogle af de mange skønne produkter fra Pixi:

Hudpleje

Hvis du er på udkig efter en ny hudplejeserie eller blot et enkelt produkt, er der mange muligheder hos Pixi. Som en ekstra bonus kan du endda købe mange af de mest populære produkter i rejsestørrelser, så du kan se, om produktet er det rigtige for dig og din hud. I hudplejeserien finder du blandt andet den velduftende rensecreme Rose Cream Cleanser, som blidt og effektivt renser huden takket være mineralrig ler samt ekstrakter fra kamille, aloe vera, avocado og rose. Denne rens egner sig til alle hudtyper – selv den mest følsomme hud – på grund af de beroligende egenskaber i aloe vera.

Efter rens kan du pleje din hud med den populære Glow Tonic, en spray, som blidt stimulerer fornyelse af dine hudceller, og dermed giver en mere jævn hud med masser af glød. Effekten opnås via en kombination af glycolsyre, ginseng og aloe vera. Hvis din hud er mere følsom, kan du prøve den helt nye, hypoallergeniske Hydrating Milky Tonic, som er ekstra mild for huden takket være vellugtende kamille, glycerin og jojobaolie.

Hvis du ikke gider at fumle med vatrondeller, kan du opnå en lignende effekt med en lækker mist som f.eks. Vitamin Wakeup Mist, som opfrisker huden takket være citrusekstrakter, lavendel og arginin. Når huden er renset og tonet, er det tid til at fugtgive huden igen. Her kan du blandt andet vælge:

  • Serum eller olie:Overnight Glow Serum udglatter huden i løbet af natten og giver en jævn hud med masser af glød næste morgen takket være glycolsyre, arginin, agurk, aloe vera samt vitamin A, C og E. OBS! Du må kun bruge denne serum om aftenen, da dens aktive ingredienser kan resultere i solskader ved brug om dagen. Om dagen kan du i stedet prøve den lækre, velduftende Rose Blend Oil, som er fantastisk til følsom og træt hud takket være ingredienser som sød-mandelolie, rose og jojobaolie.
  • Creme: En let og fugtgivende creme som f.eks. Rose Caviar Essence er velegnet til alle hudtyper. Cremen har en meget let og lækker konsistens, som nærmest smelter ind i huden. Cremen indeholder desuden hverken kunstige duftstoffer, parabener, sulfater eller ftalater, men er til gengæld pakket med antioxidanter i form af koncentrerede blomsterolier.
  • Maske: Hvis din hud trænger til lidt ekstra omsorg kan den ultra-fugtgivendeGlow-O2 Oxygen Mask puste liv i din trætte hud på bare få minutter takket være aktive ingredienser som ginseng, koffein og forskellige antioxidanter.

Makeup, der multitasker

Efter du har renset og plejet din hud er du klar og parat til dagens (eller aftenens) makeup. Pixi har formuleret nogle multitaskende  produkter, der gør det nemt og hurtigtat friske makeuppen op på farten, og som plejer din hud på samme tid. Her er nogle af mærkets mest populære makeup-produkter, der er lige til at tage med i håndtasken.

Hvis du leder efter et foundation-produkt, som er nemt at påføre, kan du prøve Pixis Beauty Balm, der er formuleret som en BB-cream. En BB-cream kræver ikke så meget præcision som en klassisk foundation, og den er ideel, hvis du har travlt eller er på farten, da du kan påføre den med dine hænder. Beauty Balm kommer i seks forskellige inkluderende farver fra lys til mørk, så du har større mulighed for at finde den rigtige farve. Den unikke formel indeholder desuden ingredienser, som plejer huden, mens du har den på.

Hvis du er glad for produkter, der er multifunktionelle og hurtige at bruge, er Multibalm også værd at prøve. Produktet er nemlig udviklet til at give både læber og kinder den smukkeste farve. Hvis du ønsker et helt ensartet udtryk, kan du endda bruge produktet på øjenlåget.

Udover Pixis multifunktionelle produkter laver mærket også alt det andet, du har brug for, for at fuldende dit look:

  • Mattelast Liquid Liper en flydende læbestift med super holdbarhed. Du kender sikkert godt irritationsmomentet i at skulle genopfriske en læbestift hele tiden – eller endnu værre, at den på magisk vis flytter sig rundt i dit ansigt! Hvis du kan nikke genkendende til det, vil du helt sikkert elske de flydende læbestifter fra Pixi.
  • Når de først er påført, bliver de på deres rette plads i mange timer. De findes desuden i flere forskellige farver, så du nemt kan finde den, du lige står og mangler.
  • Lash Booster Mascarakombinerer fire vigtige elementer, som vi alle sammen leder efter i en mascara, nemlig volumen, buk, definition og længde. Lash Booster Mascara er ovenikøbet vandfast og får det hvide i dine øjne til at synes hvidere takket være den revolutionerende Blackest Blue-farve.
  • Sidst men ikke mindst fjerner Bi-Phase Make-up Removing Milkskånsomt din makeup. Makeupfjerneren er hypoallergenisk, hvilket vil sige, at den kan benyttes af selv den mest følsomme hud uden problemer.

Uanset om du køber en hel hudplejeserie fra Pixi, en enkelt ansigtsmaske eller går shop-amok i makeup, kan du være sikker på at modtage et kvalitetsprodukt med gode aktive ingredienser og fantastiske nyfortolkninger af klassiske must-haves. Flere af produkterne er i øvrigt hypoallergeniske og/eller uden parabener, så du kan bruge dem med god samvittighed.