Med Phase Eight er du fuldstændig klar til selskabslivet. Her er både tale om formelle arrangementer og festerne med knald på. Brandet er bygget op om de samme principper som det startede med. Nemlig at producere tøj, som er praktisk og modebevidst samtidig med at det er sofistikeret. Du finder med garanti et godt bud på din næste kjole blandt mærkets items.

Phase Eight dækker alle kjolestile

Sortimentet fra Phase Eight rummer de helt smukke, formelle kjoler, som er perfekte til bryllup og reception. Her finder du glamourøse, sprudlende kjoler som er umulige ikke at lægge mærke til. Du finder også den to-farvede kjole, som er perfekt til julefrokosten med jobbet og kjolen, der er som skabt til at gøre bylivet usikkert. Supplér med et bælte i livet for at fremhæve din talje. Kjolerne kan godt kombineres med flade sandaler, men kommer for alvor til sin ret med et par lækre stiletter. De tårnhøje stiletter er perfekte til partykjolen, mens et par middelhøje stiletter fuldender det formelle look.

Behagelige kjoler fra Phase Eight

En pæn kjole behøver ikke sidde tæt om kroppen. For at føle dig godt tilpas hele aftenen kan du vælge en løs sommerlig kjole med et eksklusivt look. Alternativt kan du vælge en nederdel med matchende overdel for et mere behageligt outfit. Hver sin smag giver blot forskellige muligheder. Og hvem vil ikke føle sig godt tilpas? Du kan med sikkerhed føle dig behageligt tilpas i en fin strikkjole fra Phase Eight. Denne kan med fordel også bruges til andre mindre formelle anledninger. Til de kortærmede toppe kan du supplere med en pæn blazer. Find din nye kjole til den kommende fest her på Zalando.dk.

Inspiration