Penfield har designet autentisk premium-beklædning siden midten af halvfjerdserne. Tøjfirmaets rødder går tilbage til den amerikanske delstat Massachusetts, som byder på et skiftende klima, der minder meget om det danske – bare mere ekstremt. Derfor er især overtøjet, der er designet efter disse forhold, der er med til at sikre, at det kan modstå vind og regn, som mange danskere bliver udsat for i hverdagen. Det amerikanske outdoor-brand designer primært varmt udendørstøj, men du kan også finde cool T-shirts, hættetrøjer og veste til de varmere dage.

Du bliver ikke våd med Penfield på

Dette amerikanske firma fokuserer på outdoor performance kombineret med moderne design. Når Penfield siger deres tøj er vandtæt, så mener de det. Fx bliver et bredt stykke tape føjet til sømmene, som isolerer dette ”svageste led” yderligere. Derudover har jakkerne et membranskjold, der sørger for at holde dråberne ude, men stadig giver mulighed for at lade den ekstra kropsvarme fordampe. Det er åndbart stof, som er utroligt behageligt at have på. Tøjet passer fint, lige meget om du skal gå en tur i bjergene, eller om du skal slentre i byen, hvor du skal mødes med vennerne og veninderne.

Outdoor tøj der følger de seneste trends

Overtøjet beskytter dig ikke kun imod kulden udefra, det sørger også for at holde varmen indefor. Nogle af jakkerne har prærieulvfor, som er et naturligt produkt, der er utroligt varmt og holdbart, så du undgår at fryse, selv når temperaturen falder under frysepunktet. Men det amerikanske brand fra Massachusetts designer meget mere end overtøj. De er med på moden med deres seneste kollektioner, som er inspireret af firserne og halvfemserne. Det meste er designet med et nærmest patriotisk, eksklusivt valg af design i røde, hvide og blå farver. Derudover kan du også finde retro sportstøj til dagligdagsbrug i sortimentet.

Vi tilbyder

Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen

Gå ikke glip af

Sport Outdoor Sko Damer

Sport Outdoor Sko Herre

Outdoor Tilbehør Damer

Outdoor Tilbehør Herrer

Sport Tur Rygsæk Damer