Filter1

Paul Smith
Katalog

395 varer

Tilføj en masse lækre farver til din garderobe med items fra Paul Smith! Brandet er udviklet af den respekterede, britiske designer af samme navn, som er kendt for sine ikoniske striber og stilfulde klassiske herretøj. Kollektionerne fra brandet her bryder med den traditionelle engelske stil og har altid en karakteristisk snert af humor over sig.

Et twist til den klassiske garderobe

Paul Smith er et velkendt brand i modebranchen, som har ry for at fremføre tøjkollektioner i materialer af høj kvalitet. Særligt kendetegnes brandet for dets tydelige interesse for æstetiske kombinationer af mønstre og farver, som giver et twist til det ellers klassiske look. Du kan se det på de farverige, stribede strømper og de innovative manchetknapper – de er lavet til manden, som vil sætte lidt farve på tilværelsen. Du kan nemt skabe dit helt personlige look med tilbehør fra mærkets særprægede samling af accessories. Pift hverdagens jeans og T-shirt op med et par farverige og mønstrede sokker eller giv det stilede jakkesæt kant med et sæt særligt formede manchetknapper og en lækker kvalitetsattachetaske i læder.

Brug farverne som du vil

Med det store udvalg af tøj og forskellige modebrands, der er i dag, kan det være svært at udpege favoritter til sin samling i skabet derhjemme. Med disse lækre items fra Paul Smith til herrer er du sikker på et cool og casual look, der emmer af god stil. Med items fra brandet her er det nemt at skabe sit eget, personlige look med masser af farver, som passer til næsten hvilket som helst andet sæt tøj. Forkæl desuden dig selv eller din kæreste med kvalitetsundertøj i det blødeste bomuld og med masser af friske farver – underbukser behøver ikke være kedelige eller ensfarvede. Bryd op med dette og sæt lidt kulør på arbejdsdagen med striberne fra Paul Smith.