Palmers – lækkert lingeri og homewear til fornuftige priser

Uanset om du er på udkig efter en BH til hverdagsbrug, en særlig udskæring eller noget helt andet inden for lingeri, er der gode muligheder for, at du kan finde det helt rigtige produkt hos Palmers.

Hjemmetøj af hæderkronet østrigsk kvalitet

Mange af os kender godt den flade fornemmelse af at have købt lingeri, som enten gnaver helt vildt eller vaskes så dårligt, at det går i stykker efter en enkelt gang i maskinen. Sådan er det ikke med Palmers. De sæsonbetonede kollektioner består af BH’er i forskellige farver og designs, fjerlette trusser, hotte bodystockings og smarte strømpeholdere – så du både kan se godt ud og føle dig godt tilpas hele dagen.

Hos Palmers finder du produkter, som tager sig godt ud, vasker godt og derfor vil føles friskt både i morgen og om en måned. Hvem elsker ikke følelsen af nyt undertøj, et par bløde trusser eller en BH, der ikke er løs i sidestykket eller slidt i lukningen? Ifølge eksperter skal vi udskifte vores BH’er oftere end vi tror, fordi stropper og remme har det med at blive løse. BH’er, der bruges hver dag bør vi udskifte hver måned, mens dem, vi bruger hver anden dag, skal udskiftes hver sjette måned. Dette er selvfølgelig kun estimater. Mærk altid selv efter, hvornår den trænger til en udskiftning.

Er du ligeså overrasket over disse anbefalinger, som vi er? For lad os være helt ærlige, nyt lingeri kan være en pebret fornøjelse, især hvis man udskifter det lige så tit, som det anbefales ovenfor. Netop derfor er prislejet hos den østrigske producent et kæmpe plus i vores bog, så nu er der ingen undskyldning for at fylde skuffen op med det lækre undertøj.

Sans for snittet og selv den mindste detalje

Palmers’ lingeri og homewear har mange lækre detaljer, der får mærket til at skille sig ud fra mængden. Man kan hurtigt mærke, at designerne har brugt lang tid på at finde det rigtige snit til forskellige udskæringer, farver og materialer, så produkterne føles behagelige at have på. Det er jo det tøj vi har allertættest på. Så må det også gerne føles ekstra rart.

Fra almindelig daglig brug, hvor stoffet gerne må føles godt mod huden, til festlige lejligheder, hvor det skal passe under et bestemt outfit eller til en lidt mere vovet lejlighed, hvor tingene bare gerne må se godt ud. Her er noget til alle former og pengepunge!