Den langærmede er et must-have. Samtidig er kombinationsmulighederne mange med en langærmet og kun din fantasi sætter grænser for mulighederne. Den langærmede er den perfekte mellemting mellem varme og kolde tider. Den er altså hverken for kold eller for varm til dagens gøremål. Den kan også bruges til alle former for underdele, uanset om du er mest til jeans, nederdel eller shorts.

Den mest elskede beklædningsdel

Den langærmede har en speciel plads i mange modehjerter verdenen over. Derfor er det heldigt at den findes i et endeløst hav af variationer af langærmede til damer på udsalg. Den bløde og løse med prikker eller striber er mere end egnet til hverdagsbrug på arbejdet og derhjemme. Denne passer perfekt sammen med dine mest behagelige bukser til hverdagsbrug. Den langærmede med blonder eller fryns er superfin til fødselsdag, også hvis der er lagt op til en tur videre i byen. Du skal altså ikke bekymre dig om at have skiftetøj med. Hvis du samtidig kombinerer din blondetrøje med et par øreringe og en halskæde er du mere end good-to-go. Et usædvanligt snit i udskæringen kan give din langærmede en særlig unikhed, så du kan sammensætte et uforglemmeligt look.

Langærmede med turtleneck

Den langærmede med turtleneck er den perfekte beklædningsdel til vores kølige temperaturer her i Danmark. Looket behøver dog ikke at være kedeligt, bare fordi det er lidt formelt. Du kan med fordel kombinere en lys grå eller hvid strikrullekrave med en rå lædernederdel, så du opnår et outfit med en fed kontrast. Du kan hurtigt pifte den sorte langærmede op med et par stofbukser og laksko til det perfekte outfit til jobbet. Vil du have et mere vovet og stilet look kan du vælge en langærmet i leopardprint eller en model med gennemsigtigt stof. Nyd det store udvalg af langærmede til damer på udsalg her på Zalando.dk

Gå ikke glip af