Sko, tøj og accessories fra Oribe

Filter (1)

2 varer

Oribe – som at gå til din yndlingsfrisør hver eneste dag 

Oribe er lidt ligesom den frisør, man har haft i næsten hundrede år. Ham eller hende, som kender dit hår og ved, hvordan man passer på det – og som giver det en tiltrængt omgang kærlighed, når du har allermest brug for det.

Forkælelse og pleje fra hovedbund til hårspids

Måske har du ikke hørt om mærket, men her er der faktisk tale om en rigtig frisør-darling, som troner i mange velrenommerede frisørsaloner verden over. Det er blandt andet, fordi mærket netop blev lavet med dem (og deres kunder) i tankerne. Oribe Canales, som introducerede sit brand i 2008, var selv en af de mest indflydelsesrige frisører og stylister. Hans drøm var at lave hårprodukter, navnlig hårshampoo og balsam, der tog udgangspunkt i de gamle, romantiske dyder og metoder, men som samtidig brugte den nyeste viden og teknologi samt de bedste ingredienser, han kunne finde.

Less is more – også når det kommer til at beskytte håret

Oribe hentede inspiration i hudplejeteknologien, da man skulle kigge efter nærende ingredienser til håret, og mange ingredienser er derfor ganske naturlige, samtidig med at produkterne hverken indeholder parabener eller natriumklorid. Alle produkter er desuden glutenfri og ikke testet på dyr. Der er også sikret mod farve- og keratinbehandling og giver desuden håret UV-beskyttelse. Solen kan nemlig også være rigtig led ved dit hår, både på ski- og sommerferien.

Superfrisøren har desuden udviklet hårvoks til forskellige behov – det kunne være efter en strandtur – til både kortere og længere hår. Alle produkter er i øvrigt unisex og til alle, der har en svaghed for lækre hårprodukter.

Fik stjernerne til at stå i kø – også BAG produktet

Glamour? Det kan du tro. Og det stopper ikke her. For at tilføje et ekstra drys af fashion har vores hovedperson udviklet produkterne i samarbejde med nogle af verdens største modeikoner.

Duft i sig selv kan skabe en følelse af luksus og forkælelse, og hensigten har fra start været at få vores badeværelser til at føles som små spa-saloner; alle produkterne har en lys, forførende duft med rod i Oribes hjemland, Cuba, samt den franske riviera med dens solmodne calabriske bergamotter, appelsiner, Aomori-æbler og friske, grønne blade. Sandeltræ, vetiver og rav giver bløde, træagtige noter, mens tuberose og hvid jasmin sørger for en både sensuel og forfriskende oplevelse. Det er denne duft, der løber igennem samtlige produkter i linjen.

Oribe var stjernernes stjerne, kendt for sit arbejde for de største modeblade og modeshows, hvor modeller, berømtheder og ikoner kæmpede om hans gunst. Nu er det endelig din tur til at blive forkælet!