Filter1

943 varer

Hvis du er et lille nips på omkring 160 skønne centimeter, er du kommet til det helt rigtige sted. Only Petite har lagt al deres kærlighed i de små størrelser til voksne kvinder. Og stilen er bestemt ikke ringere end de traditionelle størrelser. Tværtimod er det et fantastisk, varieret udvalg af fede jeans, T-shirts og sweatshirts til den perfekte hverdagsgarderobe

160 centimeter skøn mode

Det er ligeså frustrerende at svømme rundt i et ellers fedt outfit, som ikke at kunne komme ned i et. Den lille krop undervurderes ofte, men her får du fantastiske design på stribe, som alle følger modens tendenser på lige fod med de traditionelle størrelser. Du får det samme stilfulde udtryk, som hos hovedbrandet Only. Her er stilen aktuel og varierende og i en overkommelig prisklasse. Du finder blandt andet detaljer som blonder og flæser, som er populære i modeverdenen netop nu. Kombiner dine flæser med flade sko, så looket ikke bliver for pænt og støvletter til dine flotte blonder. Der er altså et outfit til enhver anledning i sortimentet for Only Petite.

Få en varieret garderobe med Only Petite

Hos Only Petite finder du alt tænkeligt til din garderobe uanset om det er en fed overgangsjakke, en sød sommerkjole, en lækker cardigan eller noget helt fjerde. De forskellige modeller er lette at mikse på kryds og tværs med hinanden og du kan lynhurtigt få skabt en alsidig garderobe i dit hjem. Only-pigen er en pige, som er omstillingsparat og med hang til modens tendenser. Den skifter hurtigt og med et sortiment til budgetvenlige priser, er det nemt at holde garderoben opdateret på de nyeste tendenser. Shop amok blandt lækre nederdele, varme strikke og uundværlig jeans fra Only Petite lige her på Zalando.dk.