Du skal ikke lade dig snyde af navnet. Brandet har faktisk samme navn om deres items. De skaber fuldendte beklædningsdele i et stykke. Konceptet er stadig forholdsvis nyt i modeverdenen, men alligevel har mange allerede taget det til sig. Det er det perfekte outfit på farten eller til sofa-søndagen. Mange items er lavet i det blødeste materiale, så læn dig blot tilbage og nyd Onepiece.

Onepiece – Det perfekte valg til afslapning

Kender du også til at have travlt om morgenen, det gør vi i hvert fald og derfor er brandet her en redning i selv de værste situationer. Den enkelte og komfortable jumpsuit klarer at klæde dig på. Du skal ikke tage stilling til om overdel og underdel matcher, da det naturligt ligger i dragten. Det du skal sørge for er at tilføje dine favoritsko, svinge tasken over armen og komme ud af døren – lettere bliver det ikke. Onepiece har også skabt det perfekte item til aftenshygge og søndag. Hvor der ikke skal ske andet end afslapning og hygge. De to ord er grundlaget for de lækre dragter.

Mange muligheder i et item

Kollektionen byder på mange modeller. Selvom en beklædningsgenstand er i et stykke, findes der utrolig mange muligheder for variation. Noget som brandet har leget med er specielt farverne. Disse jumpsuits kommer i mange varierende og spændende farver. Derudover findes nogle modeller også med fine detaljer og korte ben. De kan med andre ord bruges i alle årets sæsoner. Det er blot at vælge din favorit, og man kan jo sagtens have mere end en. Vi elsker den klassiske model i en fed farve med lynlås ned på midten. Den kan styles med et par fine sneakers og er gangbar uden cardigan.

Inspiration