accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Til startsiden

ALT OM ZALANDO

Velkommen til Zalando.dki

Hvem er vi?

Velkommen til Zalando. Det er os med det orange logo. Vi er vilde med både high street og high end – og vi elsker at samle det hele et og samme sted. Vi har Europas største online udvalg af tøj, accessories og sko fra både populære, britiske high street brands, high end designere og mindre, uafhængige brands.


Mode online - ingen kompromisser


Vores ambition er at gøre online shopping sikkert og simpelt. For os betyder det:


Over 1.500 brands - fra high street til high end

Vi er stolte af at kunne præsentere Europas største udvalg af tøj, sko og accessories online. Shop high street og high end fra over 1.500 af vores yndlingsmærker til mænd, kvinder og børn samt alle tænkelige anledninger.
Se nyheder til hende og ham.


GRATIS LEVERING & RETUR (*Gratis levering på ordrer over 189 kr. For ordrer under 189 kr., er leveringsprisen 29 kr.)

Vi tilbyder gratis standardlevering på alle ordrer over 189 kr. For ordrer under dette beløb, er leveringsprisen 29 kr.
Læs mere om levering.


Gratis og fleksibel retur – tag dig god tid

Hvis du ombestemmer dig eller størrelsen ikke er helt rigtig, er det ikke noget problem. Du kan sende alle ubrugte varer gratis retur inden 100 dage fra købsdagen.
Læs mere om vores returpolitik i vores hjælpesektion.


Tryg og sikker shopping

Vi tror på, at online shopping skal være trygt og sikkert for alle. Vi garanterer sikker betaling med SSL kryptering samt købs- og databeskyttelse.


Se dine favoritter i dit personlige feed

Skab din perfekte online garderobe, klar til at dykke ned i og ud af, når du har lyst! Du skal blot vælge og vrage mellem dine foretrukne brands og styles, og vi vise dig de mest populære styles og nyheder.
Vis mig min personlige feed.


Oplev Europas største udbud af mode på Zalando.dk
© ZALANDO Vælg mellem mere end 1500 mærker


Historien om Zalando


Det startede med en sko...

... i en lille lejlighed på Torstrasse i Berlin. Eller, faktisk en hel del sko. Siden dengang har vi solgt en hel del flere sko og er nu Europas største online modeforhandler. I dag er vores store sortiment tilgængeligt i 15 forskellige lande. Vi tilbyder alt fra high street favoritter, designerbrands, sportstøj og børnetøj til begge køn. En del har ændret sig, men vores kerneværdi er stadig den samme – vi forener den bedste mode med den nyeste teknologi og enestående kundeservice.


Fra high street til high end

Vi er glade for at dele vores efterår-/vinterkampagne med de smukke og unikke personligheder Joséphine de la Baume, Phoebe Collings-James, Veronika Heilbrunner og Saskia de Brauw. Uanset om du leder efter high street eller high end, så har vi samlet alle dine favoritbrands. Find den nyeste mode og inspirerende indhold hos Zalando.

Phoebe Collings-James for Zalando.co.uk
© ZALANDO Phoebe Collings-James i vores efterår-/vinterkampagne.

Det handler om navnet...

Zoolando, Zolanda, Zelando, Zalander, Zolando, Zalonda... bare rolig, vi har hørt dem alle (Zoolando er for resten vores favorit). Men hvad betyder det? Du kan ikke finde det i ordbogen, men Zalando handler om mode til dig på dine betingelser. Og uanset hvad du kalder os, så kan du hos os finde dine favoritbrands og hundredevis af produkter hver eneste dag. Se ugens nyheder til herrer og damer.


Join Us


Zalandos succes afspejler vores exceptionelle medarbejdere og deres indsats – vi har markedsføringsfolk, tech-eksperter, logistikere, merchandisers, designere og alt derimellem. Alle 10.000 ansatte fra over 100 forskellige lande har det samme mål – at gøre Zalando til den bedste online modeforretning. Vi er altid glade for at byde nye kollegaer velkommen, som er klar til at hjælpe os med at skabe den bedste online shoppeoplevelse.

Hvis du tror, du har, hvad der skal til, så tjek de ledige stillinger her.


Hold kontakten


Ønsker du at kontakte os, så finder du alle hyppigst stillede spørgsmål samt vores kontaktinformationer i den praktiske FAQ-sektion.

Hvis du leder efter forretnings- eller PR-kontakter, så kan du besøge vores corporate website og newsroom.