Filter1

69 varer

Olymp No. 6 er det perfekte valg, når stilen skal pudses af. De designer de lækreste slim fit skjorter, der gør det nemt at sammensætte et moderne og elegant look til enhver lejlighed. De er kendt for deres skræddersyede pasforme, en udsøgt kvalitet og trends, der altid rammer plet. Lad dig inspirere af dette udvalg, der sætter fokus på en maskulin charme.

Traditionelle skjorter fra Olymp No. 6

Fashionable Olymp No. 6 holder dig og din stil on-trend alle sæsoner. Deres smarte og moderne udvalg tager udgangspunkt i sæsonens hotteste farver og mikser dem med stilede fits, der sætter din stil i fokus. Den maskuline og elegante stil løber gennem alle deres kollektioner, der byder dig på skjorter, som du kan bruge til et hav af lejligheder. Klæd dig på til hverdagens jag med en nedtonet skjorte i en grå nuance. Den kan du nemt bære til et par chinos og en afslappet cardigan. Slut looket af med et par sneakers, og du er klar til en casual fredag på arbejdet eller den første date.

Kræs til herren, der har det hele

Til alle de store og særlige begivenheder, finder du også de skønneste skjorter fra Olymp No. 6. Find smarte bordeaux nuancer, der virkelig er in denne sæson. Den mørke og dybe farve, kan du nemt style sammen med et gråt jakkesæt, der vil give dig et maskulint look med sans for detaljen. Vi er helt vilde med de stribede skjorter i sarte farver, der både er moderne og vintage. Smid den på til et par jeans eller sammen med dit jakkesæt. Den skjortemodel kan du bære til både hverdag og fest. Hos Zalando.dk finder du et væld af smarte slips og butterflys, der vil stå perfekt sammen med dit valg af skjorte.