Filter1

Office
Katalog

128 varer

Vi er ganske enkelt vilde med det varierende udvalg af lækre sko fra brandet Office. Brandet er en ledende specialist indenfor skomode, som bestræber sig på at tilbyde deres kunder innovative sko, som passer til alle lejligheder. De holder sig ikke til ét gennemgående træk, men bevæger sig ufortrødent ud i alle modens kroge og ser sig ikke tilbage.

Office har sko til enhver anledning

Office ser kun fremad og holder sig konstant opdateret med de aktuelle modetendenser. Det giver dig mulighed for at finde et par støvletter eller sandaler til ethvert formål. Udvalget tilbyder designs til enhver stil, så du kan hive et par nye sko hjem i skohylden med god samvittighed. Brandet går ikke på kompromis med kvaliteten trods det store udvalg. Du finder toplækre stiletter, der er som skabt til en tur ud i bylivet eller på cocktailbar. Disse er perfekte sammen med den lille sorte kjole eller et par smækre skinny jeans. Du kan også bruge et af brandets støvletter eller ankelstøvler som den perfekte tilførsel til dit outfit på arbejdet eller studiet.

Gå på rov i et utal af materialer og farver

Snøre, remme og lynlåse. Der er ikke det, du ikke finder blandt brandets varer. De er modige i deres brug af materialer og farver. Du finder derfor flere must-haves i sortimentet, som er perfekt til dig som fordømmer janteloven og som elsker at udtrykke din sprudlende personlighed gennem dit tøj. Brandet gør både brug af detaljer som sten og pels som du med lethed kan tilføre den til tider grå hverdag. Dette brand er indbegrebet af unikke farvekombinationer, uendelig kreativitet og innovation. Gå ikke glip af livets vigtigste begivenheder i et par sko fra dette brand. Tag selv et kig i det vekslende udvalg fra Office her på Zalando.dk.

Inspiration

OFFICE – lækre sko til lækre priser

De fleste af os vil nok genkende OFFICE fra shoppingturen til London — deres butikker ligger nemlig fordelt over hele byen og vidner om deres store succes i hjemlandet.

Inspirerende med et stort, anderledes udvalg

Da OFFICE blev grundlagt i 1981, var missionen at skille sig ud fra mængden på den positive måde. I starten var det bare butikkernes indretning, der var anderledes end konkurrenternes, men i dag har det udviklet sig til at gælde hele mærket. "Hvorfor?" spørger du måske, og svaret er helt enkelt: Fordi man gerne vil give alle folk en mulighed for at finde sko til alle lejligheder. Så du har altid utallige valgmuligheder, uanset om du skal i byen, til et vigtigt møde på arbejdet, skal stå op i mange timer ad gangen eller bare har brug for et par behagelige sko til almindelig hverdagsbrug.

Muligheden for at finde en sko til enhver lejlighed gælder også pasformen. I modsætning til mange andre skomærker er OFFICEs sko designet i forskellige bredder, hvilket vil sige, at du sagtens kan finde et par lækre sko, hvis du ellers har svært ved at få "almindelige" sko til at sidde som de skal.

Fingeren solidt placeret på modepulsen

Uanset om du leder efter stiletter i en festlig farve eller et par stilrene sko til arbejdet, har OFFICE med garanti et par, der vil falde i din smag. De sætter altid ære i at levere sko i moderigtige farver og gøre brug af sæsonens mest populære materialer, snit og looks.

At have fingeren på pulsen her betyder, at du altid vil kunne finde et velassorteret udvalg af både helt normale sko og klassikere side om side med sneakers, lædersko som f.eks. brogues og mondæne damesko med en lille hæl; styles, som alle kan gå til et par jeans med flosset søm eller en florlet sommerkjole med blomsterprint. Mix & match som du lyster — det er helt op til dig!

Kvalitetsmaterialer fra start til slut

Lækre sko og lækre priser handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten. Skoene er nemlig fremstillet i eksklusive materialer såsom læder og ruskind, så de kan holde i mange år. Ikke noget med køb og smid væk-kultur her. Hvis du går op i bæredygtighed og gerne vil være med til at bekæmpe fremstillingen af unødvendige materielle produkter, er et par kvalitetssko vejen frem. De kan holde i adskillelige sæsoner og er på den måde med til at mindske overforbruget og ressourcespild på globalt plan. Og med det stilrene udtryk er du altid sikker på at kunne matche dine sko med de til enhver tid gældende trends.

Ligeløn, rimelige arbejdsforhold og bekæmpelse af moderne slaveri er blot nogle af de initiativer, som OFFICE har forpligtet sig til at overholde under produktionen af deres sko. Dette gælder for alle dele af produktionen og i alle lande. Her finder du ingen sko, der er fremstillet under slavelignende forhold i et fattigt land og til en ussel løn.

Etik frem for alt

Ofte kan et etisk valg være hamrende dyrt – for lad os bare være helt ærlige, vi ville jo alle sammen gerne købe 100% etisk korrekt, hvis vi havde råd til det. Men hos OFFICE går etik og fornuftige priser hånd i hånd, så du ikke behøver at vælge det ene frem for det andet.

Den engelske virksomhed kan nemlig bryste sig af stor gennemsigtighed omkring hele produktionskæden fra bund til top. Således kan du altid være sikker på, at det par sko, du tager på fødderne, er produceret på en måde, som hverken udnytter eller bedrager nogen undervejs. Og det er da fantastisk!