Filter1

Oakley
Katalog

211 varer

Vand, asfalt, græs, skiløjper eller andre underlag. Oakley klarer det hele med deres enorme produktsortiment, der dækker alle typer af sportsgrene, så du kan blive klædt isoleret, komfortabelt og beskyttende på til det hele. Her er tale om et top-innovativt sportsmærke med fokus på ingeniørkunst og faglighed ned til mindste detalje.

Oakley – et sportsmærke, man kan forlade sig på

Det hele begyndte med et sæt gummihåndtag til en motocrosscykel. Senere hen blev det til mange, og i dag er Oakley garant for sportstilbehør og beklædning i alle afskygninger. Det er især de mange varianter af sportsbriller, der har gjort mærket populært. De tilbydes nemlig til både cykling, skisportsgrene, svømning og andre sportsgrene, hvor øjnene har brug for optimal beskyttelse. Det er alle sammen farverige designs med topudviklede glas, som er fremstillet med baggrund i årtiers research. Samarbejdet med eliteidrætsudøvere er dog prikken over i’et, for her testes produkterne direkte i marken.

Oakley klarer skærene i al slags vejr

En lækker stranddag med sol og svømning. Eller hvad med en kold og snefyldt vinterferie på løjperne. En surf-tur med vind i sejlet er også et sikkert hit, eller hvad med en omgang MTB på en mudret bane i skoven? Farver, former og materialer går op i en højere enhed hos Oakley, der med sine sporty og futuristiske designs sørger for et fedt, urbant look fra inderst til yderst. Ergonomi, pasformer, aerodynamik, UV-beskyttelse – ja, man kunne blive ved. Amerikansk innovation er bare fremme i skoene på alle måder. Så dyrk sport eller nyd hverdagens frihed optimalt med hjælp fra dette sortiment.

Gå ikke glip af

Oakley – Mode til strand og pisterne

I udvalget fra Oakley finder du en masse smart og funktionelt tøj inspireret af en aktiv livsstil. Om du skal bruge tøj til sommer eller vinter, kan du få et stort udvalg af tøj og accessories til begge dele. Er du på udkig efter noget smart tøj til sommeren eller til en tropisk ferie, finder du badetøj, solbriller og et hav af forskellige T-shirt i et kæmpe udvalg af farver. Deres T-shirts er typisk med smarte print, der har et trendy motiv med inspiration fra en outdoor living livsstil. F.eks. er det ikke unormalt, at der er anvendt billeder fra strande med mere. Mangler du et par short til din nye T-shirt, finder du også et godt udvalg fra dette elskede brand. Leder du efter badetøj, finder du en masse smarte modeller til begge køn. De har farverige og smukke bikinier, som har et tropisk og sportsinspireret look. Det egner sig rigtig godt til ferien eller til en dag på stranden herhjemme. Og mangler du lige det sidste pift til dit sommerlige outfit, finder du hos Zalando.dk også et hav af moderigtige solbriller med forskellige farvet glas, stel og brilleform fra Oakley. Alt dette giver dig muligheden for at fuldende dit strandlook.

Vær smart både sommer og vinter med Oakley

Oakley producerer dog ikke kun gode kvalitetsprodukter til om sommeren og til tropiske strande, men også til den kolde vinter med de smukke snelandskaber. Solbriller er ikke kun en fordel om sommeren eller på stranden. Sne kan give et skarpt genskind, og skal man kunne orienterer sig og nyde omgivelserne på f.eks. en piste, så kan det være praktisk med nogle smarte solbriller. Du kan få både solbriller og smarte skibriller til lejligheden. Samtidig finder du alt fra varme jakker og behagelige vanter i vores sortiment her hos Zalando.dk. Jakkerne er skabt til kulden og holder både kold luft og fugt ude, mens de samtidig giver din hud mulighed for at ånde. Disse jakker findes i modeller til både herrer og damer, og du kan finde en masse smart tilbehør fra Oakley her på siden også. Blandt andet er der en masse moderne og varme handsker, som kan holde kulde og sne væk fra hænderne. Oakley er et livsstilsbrand, som har sat sig ind i hvilke behov, der forbindes med både kolde og varme klimaer. Så om du skal nyde sommer, vinter, en tropisk rejse eller en fantastisk skiferie, så har du mulighed for at finde noget fantastisk tøj fra Oakley til lejligheden.