Filter1

O'Neill
Katalog

316 varer

Man skulle ikke tro, at amerikanske O’Neill startede sin produktion i en kælder på USA’s vestkyst, San Fransisco. Den udendørsglade stat startede med at være et brand bestående af surfbrætter og surfwear. Disse gjorde sig bemærket for sine kvalitetsbevidste valg. Brandet er i dag elsket og æret af professionelle sportsudøvere for deres gode produkter.

Den viljestærke bølge

O’Neill er kendetegnet ved den bølge, som figurerer på deres logo sammen med brandets navn. En bølge er ustoppelig og symboliserer styrke, dynamik og vilje. Følelser de fleste sportsudøvere kender til og som er gode egenskaber, når man kæmper for at nå sine mål. Det er da også svært at tilbringe en dag på surfbrættet, på løjpen eller i skaterparken uden at støde på brandets logo. Det er kendt for den eminente kvalitet og ikke mindst lækre designs. Så længe disse to elementer går hånd i hånd er det svært at undgå et brand indenfor sportsverdenen. O’Neill er for dig som ønsker at have styr på dit udstyr uden at gå ned på det gode design.

headline

Hos O’Neill er teknisk beklædning og ydeevne i centrum, hvilket atleterne elsker dem for. Som tiden er gået og brandet har vundet respekt blandt forbrugerne er sortimentet blevet udvidet og indeholder nu hverdagsbeklædning. I sortimentet finder du derfor tøj til den aktive hverdag og fritid. Sortimentet er både for mænd og kvinder, som er faldet pladask for det farverige brand. Det kan nemlig være svært ikke at falde for de stærke farver, som du finder i alt fra brandets T-shirts, shorts og badetøj. De skønne items og accessories kan mikses og matches i skønne, unikke O’Neill-outfits. Find dine favoritter her på Zalando.dk.

Inspiration