accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

ALTID GRATIS LEVERING & RETUR

100 DAGES RETURRET

Nytårskjoler

Farve
Mærke
m
Pris
kr
kr
3466 varer
3466 varer

Ideer til din unikke nytårsfest.


Hvis jeg spørger dig hvad du skal lave den 31. december i år er jeg sikker på at du vil sige at du har planer eller også har du planer om at der skal ske noget særligt denne aften. Nytårsaften er mange steder årets helt store festaften hvor det forgangene år fejres og det nye år bydes velkommen. Lige meget hvilken nytårsfest du planlægger og hvor mange mennesker du skal fejre nytåret sammen med er det vigtigt at gøre det med stil. Måske er du en af de heldige som har fået æren af at få lov at holde nytårsfesten. Hvis dette er tilfældet har vi her på Zalando.dk samlet fem ideer til hvilken slags fest, du kan holde og hvilken dresscode, som passer til.

  1. Galla
  2. Hjemmesko og hvidvin
  3. Klassisk
  4. Strandtema
  5. Nightclub tema

Galla: Til nytårsfesten med galla-tema kan du som vært lave en gourmet menu med forskellige små delikate retter. Nytårstalen kan suppleres med et glas traditionelle bobler og østers. Dresscoden for denne aften, til at fuldføre gallafesten, kan være lange aftenkjoler for damerne, samt kjole og hvidt for herrerne. Som underholdning i løbet af aftenen kan et veludstyret barbord og et ryddet gulv give mange timers beskæftigelse med drinksmiksen og dans.

Hjemmesko og hvidvin: Til denne nytårsfest kan du som vært blot have fokus på at stilen skal være afslappet og behagelig. Menuen kan bestå af alt lige fra bøf til lasagne alt efter hvad din livret er. Tøjet skal ligesom resten af festen stemme overens med hvad ud kan lide. Hvis du føler dig godt tilpas med hjemmesko og pyjamasbukser er dette dresscoden. Underholdningen på denne aften kan bestå af gæt og grimasser eller andre selskabslege.

Den klassiske nytårsaften: Den klassiske nytårsaften handler om at være sammen med dem man holder af. Skåle til nytårstalen og så ellers samles med sine nærmeste om nytårstorsken. Denne aften handler det om at klæde sig pænt og afdæmpet. Underholdningen skal selvfølgelig bestå af at fyre fyrværkeri af og måske lave nytårsløjer hvis der er børn i selskabet.

Stand tema: Vi ved alle at december måned godt kan være en kold og mørk omgang at komme igennem. Så hvorfor ikke tage en tur med dine nytårsgæster til syden denne aften? Skru op for radiatorerne og bland nogle farverige juicer til dine nytårsgæster. Dresscoden består selvfølgelig af strandtøj og de vildeste solbriller. Menuen kan bestå af grill eller mere delikat tapas og nytåret kan blive skålet ind i sangria. Underholdningen kan bestå af diverse fællesdanse som Limbo eller appelsindans.

Nightclub tema: Denne nytårsfest skal være vild og gerne vare hele natten. Menuen er ikke det vigtigste ved denne nytårsfest, det er til gengæld drinkskortet. En ide hvis du som vært virkelig vil kæle om gæsterne kunne være at lave fri bar. Det vigtigste er dog dæmpet belysning, stramme kjoler og et dansegulv. Nytårskjolen skal være stram til nightclub temaet. Skoene skal være komfortable, så du kan danse hele natten igennem. Underholdningen kan være en DJ eller fællesdance som den klassiske boogie woogie eller stoledans.


Uanset hvilken slags nytårsfest du vil holde eller skal deltage i kan du finde den perfekte nytårskjole til anledningen her på Zalando.dk. Du ønskes et godt og uforglemmeligt nytår herfra.