NUVEGA LASH - Øjenvippepleje

NUVEGA LASH - Øjenvippepleje

699,00 krinkl. moms
3 ml (23.300,00 kr / 100 ml)
tir. 3 nov. - tor. 5 nov.
Standard levering

Om produktet
Reparerende
Styrkende
NUVEGA lash får det optimale ud af dine vipper, når det gælder længde, tæthed, fylde og fleksibilitet. NUVEGA er en særlig og vegansk sammensætning af aktive stoffer, der ikke kun forlænger vippernes vækstperiode, men også nærer og stimulerer selve håret. NUVEGA lash – det revitaliserende serum af den nyeste generation. For NUVEGA er det vigtigt at begrænse forbruget af animalske produkter til fordel for dyrebeskyttelse og høj hudvenlighed.
Foreslået brug
Påføres nemt som en eyeliner. Påfør væsken en enkelt gang om dagen over hårets basis med et enkelt penselstrøg. Den mængde væske, der bliver siddende på penslen, når den trækkes ud af flasken, er nok til begge øjne. Et penselstrøg langs med de øverste vipper er nok. Vent, indtil den påførte væske er absorberet fuldstændigt og er tør. Vask altid øjnene før brug, helst med en mild sæbe. Påfør kun væsken på tør hud.
Information om produktet
Konsistens: Serum
Volumen: 3 ml
Varenummer: NUB31G000-S11

Egenskaber
Vegansk
Fri for animalske produkter og biprodukter
Alle ingredienser
Ingredienser: Aqua, Pentylene Glycol, Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Dextran, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Flower Extract, Arginine, Trifolium Pratense Seed Extract, Vigna Radiata Seed Extract.
Nuvega Lash
anmeldelser
4.8/5
5
4
3
2
1

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Hold dig opdateret med emails fra Zalando.dk

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Rediger dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.