Filter1

210 varer

Skal fittet side knivskarpt? Er det en udfordring at finde bukser der sidder perfekt? Hos Nudie Jeans er du kommet til rette sted. Brandet er dit go-to brand, når looket skal være spot-on og tøjet skal sidde som smurt. Hos det svenske brand kan du vælge fra en lang række designs, der er perfekt til de dage hvor fittet skal sidde upåklageligt.

Nudie Jeans – mode der lader dig følge tidens trends

I kollektionerne mærker du tydeligt brandets store passion for stil og kvalitet. Nudie Jeans byder på de lækreste items i de bedste materialer, hvor denim er det bærende element. Her er kælet for hver eneste detalje hvor premium-materialer sætter standarden i designet og brandets dedikation til det gode fit er tydeligt at mærke i de lækre kollektioner. Brandets store passion for denim resulterer i en tidløs farvepalet, solide materialer og eksklusive fits. Mærket er kendt for sine kvalitets jeans, men har meget mere at byde på, så du kan fylde hele skabet med førsteklasses items til enhver lejlighed og sæson.

Urbane looks til manden i modemetropolen

Opdag en verden af eksklusive items, de bedste tendenser, moderigtige designs og cool attitude – alt sammen inspireret af de klassiske jeans. Nudie Jeans sætter høje krav til stil og kvalitet, så du kan emme af rå attitude både på arbejde og i fritiden. Med så bredt et sortiment kan du forme en moderigtig stil, der følger tidens trends. Match et par jeans med en skjorte og en cowboyjakke. Style med et læderbælte og lædersko for et råt og casual look. Det rå læder og solide denim giver din stil en maskulin og attitudefyldt kant. Kollektionerne på Zalando.dk giver dig de bedste forudsætninger for et urbant og tjekket vibe i betonjunglen.