Filter1

Nine West
Katalog

26 varer

Nine West er et undermærke af den amerikanske tøjgigant The Jones Group, som blev grundlagt i 1970 af Sidney Kimmel. Mærket er berømt for at skabe smukt fodtøj til stilbevidste og modeinteresserede forbrugere. Nine West blev etableret i 1978 og er navngivet efter adressen, hvor det blev grundlagt: 9 West 57th Street i New York City! Dette verdenskendte skomærke har fortjent sin egen særlige plads på den internationale modescene. Mærket er elsket af kvinder over hele verden og har udvidet deres kollektion til også at omfatte håndtasker, sportstøj, kjoler samt accessories. Nine West er inspireret af de seneste mode-tendenser fra de største catwalks i verden og deres moderigtige produkter er tilgængelige for enhver.

Nine West - fantastisk fodtøj til den moderne kvinde!

Skoene fra Nine West sælges i over 60 forskellige lande og bringer trendy mode-produkter fra catwalken direkte ud til hverdagens stilbevidste forbrugere. Med sådan et smukt udvalg af fodtøj vil du ikke blive skuffet. Mærket omfatter alt ligefra smukke sko med hæl, som er perfekte til at pifte ethvert outfit op, til fantastiske ankelstøvler, der vil holde dig moderigtig i denne sæson! Så hvad venter i på piger? Se udvalget af smarte sko fra Nine West på Zalando.dk i dag! Kig også forbi vores sektion med accessories, hvor du finder tilbehør, der kan bruges til at gøre dit outfit komplet.

Gratis service

Køb din vare online på Zalando.dk og få gratis levering

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail eller kontakt os ved brug af kontaktformularen

Nine West

Nine West er newyorker-mærket, som designer damesko og tilbehør i et moderne, simpelt og luksuriøst design. Brandet startede på Manhattan i 1978, og navnet er en hyldest til den stiftelsesadressen i The Big Apple. Siden slutningen af halvfjerdserne har det amerikanske skotøjsmærke budt på innovative kollektioner med sko der transformerer, transporterer og inspirerer. Udvalget består af ballerinasko, stilletter, sneakers, støvler og meget mere.

Nine West har altid de perfekte sko

Nine West er en kultfavorit for de stilister, som går efter en unik personlig stil. Dette premium skotøjsmærke skiller sig ud ved at designe fodtøj, som er flot og komfortabelt på samme tid. De mange chikke sandaler og sneakers tilbydes ofte med en polstret sål, så du kan have dem på hele dagen. I den seneste kollektion er der først og fremmest fokus på de feminine detaljer i form af fine pomponer på både sneakers og stiletter. Derudover kan du finde et bredt udvalg af høje og flade sko i den trendy millennial pink, som ikke må mangle i dit skotøjsskab. Du kan også finde vintage kilehæle eller killinge-stiletter med et feminint touch samt masser af glitter og pailletter i det brede udvalg.

Citychik sko der følger de seneste trends

Modemagasinerne skriver tit og ofte om New newyorker-mærket, som er meget mere end kvindeinspireret fodtøj. Du kan også dykke ned i mandeinspirerede loafers eller sneakers, som følger de seneste trends med unisexinspirerede looks. Derudover er sokker i alle længder og design den mode, som tøjmærker som Manhattan brandet lægger op til. Du kan kombinere mønstrede stilletter med et spænde om anklen og et par strømper med farvede stilletter. Kollektionens kobberfarvede sko kan styles med lækre, moderigtige striktrøjer i karrygul med lange sorte støvler over knæet med sorte jeans, læderjakke og hvid bluse.