Nina Shoes så som virksomhed første gang dagens lys i New York i 1953. Brandet er stiftet af to cubanske brødre, der fra starten har haft store ambitioner – hvilket skinner igennem i deres smukke skodesigns. Det startede med en smuk stiletsandal dengang i 1950’erne, og i dag producerer de næsten alle former for sko – som alle har en skøn stilethæl til fælles.

Smukke hæle til alle lejligheder

Nina Shoes laver smukke og elegante sko, som lynhurtigt kan give dit outfit lidt kant og et skønt, feminint touch. De højhælede sandaler er brandets specialitet, og deres store udvalg byder på en bred vifte af disse modeller. Fodtøjet emmer af udenlandsk charme og skiller sig ud fra mængden med deres fine detaljer og smukke designs. Nina Shoes er lavet med fokus på godt håndværk og komfort, hvilket du tydeligt kan mærkes. På trods af de høje hæle er fodtøjet behageligt at bære og kan snildt klare de lange dage på arbejdet. Brug et par af disse skønne sko til kjoler såvel som jeans for et elegant og feminint look, der både kan bruges til hverdag og fest.

Giv dit outfit et ekstra pift af femininitet

Fodtøjet fra Nina Shoes har skønne detaljer som similisten, små metalspænder og smukke sløjfer, der pryder forrest på foden eller i hælen. Udvalget er bredt og designet ligeså – og så findes skoene i et væld af farver, som enten er nedtonede og klassiske eller i smukke pastelfarver. Nina Shoes er lavet i de fineste læder- og satinmaterialer, som er det, der giver dem deres udprægede feminine look. Det skinnende satin og de høje hæle tilsætter elegance til dit outfit, uanset og du bærer dem med til et casual outfit med skinny jeans og en fin strik eller skjortebluse, eller om du er iført din yndlingskjole til en af weekendens fester.

Inspiration