accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

Nike

Nike Air Max

Nike Air Max sko

460 varer
460 varer

Nike Air Max

Lækker stødabsorbering med Nike Air Max

De har en helt klar signaturdetalje – nemlig de letgenkendelige luftpuder, der ligner et lille vindue med bobler indeni. Da det første par af denne slags blev lanceret i 1987, var det lidt en revolution indenfor moderne sportsmode. Men sådan har Nike altid været; først med det hele ud fra devisen om, at man skal tage chancer og løbe en risiko, hvis man vil lykkedes med at skabe nyheder. Derfor vakte de første kollektioner med Nike Air Max også jubel og fascination. Det gør denne specifikke model også stadig i dag. Her ser man nemlig hvordan innovativ sportsmode kan vække opsigt med en detalje, der både ser super cool ud, og som samtidig bringer dig helt tæt på produktionen af et af historiens store sportsdesigns. Du får nemlig et indblik i, hvordan indmaden ser ud i selve sålerne. Dermed trækker Nike Air Max dig med helt ind i førerhuset, så du bliver en del af Nike og mærkets store brand-udstråling.

Nike Air Max er blødhed og komfort, du vil elske

Det startede i sin tid med et lille air-vindue i hælpartiet, og op gennem årene har Nike så åbnet mere og mere op for sålernes konstruktion, så de imponerende former og lysindfald kommer til syne på æstetisk vis gennem de boblende vinduer. Dermed finder du også Nike Air Max med udsigt til luftpuderne flere steder på sålerne, og ved de sidste nye designs er der fuld air under hele sålen. Der er gået knap 30 år fra den første Nike Air Max blev lanceret i 1987 – det er modellen, som vi kender under navnet Air Max 1. I dag i 2016 hedder modellen Air Max+. Op gennem alle disse år er der designet mere end 60 forskellige modeller indenfor Air Max-linjen, hvor fællesnævneren er synlige luftpuder i mindre eller stort omfang. Det store udvalg er også kendetegnende for Nike, der altid er i udvikling med nye initiativer og ideer, så man aldrig sidder fast i de samme rutiner.

Allerede fra den første Nike Air Max-lancering blev disse poppede og anderledes sportssko taget vel imod af forskellige kreative segmenter. Store internationale sportsstjerner, verdenskendte rappere, hiphoppere og alle mulige andre med hang til urban og cool sportsmode blev ambassadører for dette specifikke design. Skoene er designet til sportsbrug, men de bruges i dag i ligeså høj grad sammen med casual hverdags-looks. Dermed har de også fået en fast plads i sneakers-samlingen, hvor de kan matches med alt fra shorts og træningsbukser til jeans, chinos eller andre afslappede og urbane benklæder. Så vælg dit eget personlige Nike Air Max-design i dette sprudlende og omfattende farveflor med de ikoniske luftpuder i centrum.