null

Newline — på forkant med udviklingen

Design og innovation går hånd i hånd hos danske Newline. Ud fra den uforgængelige læresætning, at der ikke findes dårligt vejr, har de perfektioneret kunsten at udvikle godt og stilfuldt sportstøj.

Inspiration fra jægerkorpset

Bag mærket står den tidligere danske jægersoldat Helge Petersen, som har ladet sig inspirere af sine erfaringer fra jægerkorpset til at udvikle sportstøj, der er velegnet til brug i al slags vind og vejr. Kombineret med et fokus på innovation og kompromisløs kvalitet er resultatet en æstetisk indbydende kollektion, der er på forkant med udviklingen og designet med erfaren sans for kvalitet og komfort.

Newlines mission er ganske enkel: At skabe løbe- og træningstøj, der giver motionister verden over det bedste tøj at træne i. Tøj, der gør, at du kan præstere på dit højeste niveau hver dag. Målet er at give dig muligheden for at udfolde dit potentiale som atlet. Det gør ikke noget, at det regner eller blæser en halv pelikan, så længe man er klædt på til forholdene. 

Som løber er det vigtigt ikke at lade sig bremse af årstidernes luner, og det er derfor en kæmpe fordel at bruge tøj, der er specialdesignet til at kunne holde dig på benene året rundt. Newline har regnet sig frem til, hvordan du bedst sammensætter din påklædning, så den passer til årstidernes svingende temperaturer. Du finder således både svedabsorberende bluser og T-shirts, løbebukser i fleksible materialer, vandafvisende veste og jakker, luftige shorts, sommerjakker og vindjakker i åndbare materialer samt termotøj, der kan holde dig varm helt ned til -6°C. Så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at trække i træningstøjet, når den næste løbetur kalder.

Sportstøj du ser frem til at træne i

Det skal være sjovt at løbe. Og du skal have det godt med dig selv, når du løber. Her går funktionalitet, komfort og design op i en højere enhed. Neonfarver er praktiske, når man vil blive set i trafikken, og hos Newline udgør de tilmed et stilet look. De skarpe detaljer i designet gør mærket til en øjeblikkelig favorit i træningsgarderoben. 

Mange vil også elske, at deres løbebukser og leggings er syet til at have en fantastisk pasform og med elastiske materialer, der sidder godt i taljen. Vigtigst af alt er, at produkterne er holdbare og tåler at blive brugt, hvad end det gælder træning eller tøjvask, og her vinder dette danske mærke på alle parametre. God løbetur!