Katalog

Populære filtre

New Look

Et mærke, der forstår fashion. Så har du svaret med New Look! Her sætter man dig i hjertet af centrum hver gang, hvad enten det er til den næste fest, et møde med vennerne eller noget helt tredje. Det er hverdagstøj og festtøj, samt alt hvad der matcher til af pynt lige fra smykker og tasker til andet tilbehør.

New Look tager dine modeønsker seriøst!

Britiske New Look smider en modebombe direkte i nutidens urbane publikum, som nyder livet ubekymret med sjov og interesse for den personlige fremtoning. Her finder du et eksplosivt og yderst velassorteret sortiment, som indeholder præcis den perfekte kjole til festen over dem alle. Hverdagen melder sig hurtigt, og derfor er kollektionerne naturligvis også klar med items og looks til dage på skolebænken samt afslappende timer med yndlingsserien på skærmen. Det er alt fra jeans til kjoler og sko til skuldertasker samt alt ind imellem. Et prisvindende mærke som dette har en fast plads i enhver garderobe. Så giv dig selv eller en kær lidt forkælelse med en blød eller hård pakke!

Oplev moden fra en ny side

Det er et velkendt faktum, at mange kvinder går op i mode. Men hos New Look glemmer man heller ikke mændene, som også gerne vil være personligt klædt på. Samtidig er mærket også garant for tøj, sko og tilbehør til teenagers. Så alle ungdommelige aldersgrupper og segmenter er dækket ind. Stilen til friske fyre er kendetegnet ved at være afslappet og urban med masser af jeans, T-shirts og sweatshirts, mens kvinderne kan trække i alt fra bukser og sneakers til designs med bare ben og stiletter.

Inspiration

New Look

Med New Look herretøj får du chancen for at få fingrene i de nyeste stilarter på markedet så hurtigt som muligt. Designerne fortolker nemlig tidens trends med et skarpt falkeøje, og derefter går det stærkt med at få omsat tanker og idéer til virkelighed. Stilen er ret klassisk og maskulin, hvor de nyeste strømninger så overføres til kollektionerne i form af tidens hotte farver og former. Mærket er både poppet og formelt på samme tid, og netop denne designblanding passer perfekt ind i enhver garderobe. Alle mænd med respekt for mode og med forstand på damer ejer allerede de nyeste kollektioner af New Look herretøj. Her har du nemlig at gøre med yderst velsiddende tøj, der er skåret, så det fremhæver det maskuline udtryk. Så selv hvis du er typen, der normalt ikke elsker at shoppe, så kan du gøre tingene meget lettere for dig selv ved at vælge det sikre valg. Det er netop, hvad dette britiske mærke er, for man kan sagtens være moderigtig klædt på, uden at freake totalt ud.

New Look herretøj – enhver mands fortjeneste!

Herretøj er nu engang knap så avanceret som dametøj. Derfor elsker vores kærester og koner også at shoppe for os, men vi kan nu også godt selv! Specielt når der er mulighed for at gå på jagt i online-udvalget af New Look herretøj, hvor du kan sidde derhjemme og bestille alle de klassiske beklædningsgenstande, som hører til i enhver herregarderobe. Mærket er klar til at klæde dig på til alle anledninger og sæsoner. Du finder nemlig alt fra pæne helfarvede skjorter til festbrug samt mere urbane og rå designs med tern og fede prints. Der bydes også på casual dunjakker eller formelle frakker samt sporty træningsbukser eller stilfulde chinos. New Look herretøj er ikke enten eller, men både og, for mærket er komplet på alle måder. Derfor bør du opdatere din garderobe med hjælp fra os her på Zalando.dk allerede i dag!