Filter1

68 varer

New Look Petite er det engelske brands kollektion for petite kvinder. Tøjet har samme lækre kvalitet og skønne designs som den øvrige tøjkollektion – med denne kollektion har du muligheden for at finde tøj i en mindre størrelse end normalt. Highstreet-brandet er kendt for deres budgetvenlige priser og smarte designs inden for overdele såvel som underdele.

Tidløs mode, der følger tidens trends

Blandt dette udvalg af modetøj fra New look Petite finder du både bukser, jeans, nederdele og kjoler samt alle mulige smukke former for bluser og toppe i alskens farver og designs. Highstreet-brandet har en bred palette af modetøj, som altid er opdateret med tidens trends. Tøjet er lavet i en lækker kvalitet og er fremstillet i de blødeste materialer. Her finder du både dristige prints og hidsige farver såvel som smukke basisvarer og tidløse designs, som kan hives frem fra skabet igen og igen. Det store udvalg af kjoler indeholder fine hverdagsmodeller og festkjoler, der med sikkerhed kan afværge weekendens tøjkrise. Skab din egen personlige stil med en jerseykjole og et par sneakers, som nemt kan bruges til begge dele.

Highstreet-mode til hverdag og fest

Sort er altid en sikker vinder, og sort finder du masser af her blandt kollektionen fra New Look Petite. Den sorte jumpsuit er perfekt til dine middagsaftaler med veninderne eller til kontormødet på arbejdet, og snøren i taljen er med til at skabe en fin timeglasfigur – samtidig med at buksedragten er yderst komfortabel at have på. Brug et sæt højhælede støvletter til og tilsæt ekstra personlighed til dit look med et smykker og accessories. Vinterkulden kalder på varme striks og rullekravebluser. Mange af modellerne fås i burgundy-røde toner, som er meget in lige nu. Den rødlige farve giver dit outfit et dejligt varmt skær her i de kolde tider – og den står flot i kontrast med en klassisk sort underdel.

Inspiration