Filter1

67 varer

New Look Curves er designet til rigtige kvinder med former, der ikke vil gå ned på stil. Udnyt din kropsform med dette brand, der designer tøj, som ikke skjuler, men fremhæver alt det bedste ved kroppens former. Deres styles er moderne med feminine detaljer, der sikrer dig en stil, som er on-trend.

New Look Curves – stil med former

Dit look siger alt om dig. Det er her, du virkelig kan vise, hvem du er. New Look Curves mener ikke, at kvinder med former skal dække sig til – de skal omfavne deres kroppe! Det hjælper de dig med, med dette udvalg, hvor der er lagt vægt på pasforme og lækre snit, der i den grad kan fremhæve alt det, du elsker ved din krop. En smart tunika i et geometrisk print med et bælte i taljen kan fremhæve netop din talje, og give dig en smuk timeglasfigur. Smid et par leggings og en blazer på i de kolde måneder. Det vil give dig et stærkt og moderne look.

Udnyt din kropsform

Det hele handler om pasformen, og det er lige præcis, hvad New Look Curves er eksperter i. Dyk ned i udvalget, hvor moderne farver og skønne prints går sammen og giver dig et feminint udvalg, hvor der i den grad er fokus på detaljerne. Du kan sammensætte hele looks fra dette brand, der giver dig alt fra smukke cocktailkjoler til lækkert nattøj. De smukke a-line kjoler skaber et sødt look, som du nemt kan style med skønne stiletter eller lette sandaler i hverdagen. Dan lige det look, der passer til dig og din kropsform med New Look Curves, der sikrer dig kvalitetsmode i alle størrelser.

Inspiration