Katalog

Populære filtre
493 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gennem næsten et århundrede har New Era hjulpet modeelskere med at udtrykke deres passion, stolthed og personlige stil gennem lækker hovedbeklædning. Ni årtier har brandet eksisteret, og ifølge dem selv er de først lige begyndt. Fra at være en beskeden virksomhed er brandet i dag det førende mærke indenfor hovedbeklædning. Gå aldrig ned på accessories, det er dem, der er flødeskummen på ethvert outfit.

Accessories i lange baner

Det gode ved kasketten er, at den er fed til både mænd og kvinder. Den er super unisex og kan give så mange forskellige udtryk i et outfit. Alt afhængig af, hvad du kombinerer din kasket med kan du opnå alt fra et street look til en selvsikker attitude. Du kan kombinere din New Era kasket med en NY-tanktop for et vaske ægte amerikansk, sporty look lige til at tage med på basketball-banen. Både mænd og kvinder kan bære dette look. Som mand kan i iføre dig et bar løse shorts for et gennemført outfit og som kvinde kan du hoppe i et par lyse skinny jeans for et skønt sommerlook.

Et personligt look med New Era

Alternativt kan du sammensætte din kasket med en rå læderjakke. Kasketten er mandens bedste ven i mange henseender ligeså vel som solbrillerne kan være det. Når håret ikke lige sidder på en tømmermænds ramt søndag eller du blot ønsker et street look. Varier gerne dine fineste accessories i et miks af farver og udtryk for et personligt og forårsfriskt udtryk. Der er forskel på de forskellige modeller af caps og de fås både med flad og buet skygge. Den flade skygge giver et ægte amerikanerlook, mens den buede kant skygger optimalt for solen og sidder godt på hovedet. Find din nye favorit cap fra New Era her på Zalando.dk.