Er du til løse fits med et cool vibe og svensk mode med rødder i streetmodens klassiske tendenser? Så er New Black brandet for dig. Det svenske mærke bringer et cool og afslappet streetinspireret look til din garderobe, der er et sikkert hit denne sæson. Find inspiration til dit look fra et sortiment, der har det hele.

New Black – urbane looks til enhver lejlighed

New Black er et resultat af to svenske mænds passion for streetart og undergrundskultur. Dette kombineret med en vision om at sammensætte casual pasformer med de bedste trends fra nutidens modebillede og hiphop kulturens klassiske tendenser resulterer i et ægte fashionbrand. I kollektionerne formår de talentfulde designere at mikse noget seriøst med et nostalgisk og humoristisk take på moden. T-shirts med unikke prints og hættetrøjer i spændende farvekombinationer viser designernes evne til at fusionere rene linjer med den skæve vinkel. Designernes spændende take på streetwear lader dig style dit look på et væld af måder, så du kan føre det enkle look med et unikt twist.

Svensk mode med et cool vibe

New Black lader dig style dit look som du vil. Hvad enten du er til det farverige look, unikke prints eller det helt simple får dit look karakter med brandet hver eneste gang du hiver det frem fra skabet. Hættetrøjer og T-shirts fra udvalget står knivskarpt til jeans og sneakers. Style en hættetrøje til et par baggy jeans for et simpelt udtryk eller giv looket mere karakter med en T-shirt med det karakteristiske ”N” logo og et par sorte skinny jeans. Uanset om du er til enkle snit og stramme fits eller løse styles og eksperimenterende designs kan du pifte stilen op med alt fra prikkede T-shirts til streetwear inspirerede træningssæt på Zalando.dk.

Inspiration