Sko, tøj og accessories fra Naketano

Filter (1)

1 varer

Skab dig et cool modeudseende med de mange street styles fra Naketano. En af mærkets særlige kendetegn er de trekantede læderlapper og fede lommedesigns, der giver kollektionerne et særpræget undergrundsudtryk. Farvepaletten består af afdæmpede, jordbundne og grumsede nuancer, hvilket er med til at give kollektionerne kant. Brandets signatur er de afslappede hættetrøjer med praktisk snøre og ribstrik ved ærmer og blusekant. Hættetrøjerne findes med lange og korte ærmer, så du kan skabe et cool og urbant udseende i både vinter- og forårsperioden. Brandet byder ligeledes på en del fede jakker designet med edgy lommer og lynlåsdetaljer. Kombiner for eksempel en af de bekvemmelige hættetrøjer med et par forvaskede jeans eller en nederdel i denim. Så har du et cool outfit til både hverdagen og til hyggelige stunder sammen med vennerne i weekenden.

Naketano - Form dit personlige street look.

Det tyske mærke Naketano er dybt fascineret af street miljøet og undergrundens mange facetter, hvilket tydeligt afspejles i tøjet. Brandet holder skarpt øje med gadebilledet, for at opdage nye trends og spændende måder at udtrykke sin identitet på. Denne inspiration implementeres i brandets kollektioner, og skaber således autentiske street looks med stemningen fra storbyens hektiske miljø. Brandets upåklagelige kvalitet, taler for sig selv med sine lækre materialer og afslappede pasformer, som går op i en højere enhed af kvalitet. Et skønt brand for dig, som gerne vil have cool påklædning med en urban undergrundsgnist. Det afslappede street look er et oplagt valg til både hverdag og fritid. Sæt dig godt tilrette foran computeren og gennemse de mange muligheder i vores store udvalg af Naketano tøj, hvor du kan få masser af nye ideer til din påklædning. Du finder tøjet online på Zalando.dk

Skab dit eget streetlook med Naketano

Cool, behagelige hættetrøjer og urbane looks er essensen af Naketano. Med et mix af høj kvalitet og smart design har det tyske mærke fundet sin helt egen plads på modescenen. 

Hip & cool undergrund

Hos Naketano er de ekstremt fascinerede af streetmiljøet og undergrundens mange facetter, og det ses tydeligt i deres designs. Det er brandet for dig, der leder efter smart, urban påklædning med en twist af undergrund. Mærket er blandt andet kendt for sine trekantede læderlapper og de virkelig fede lommedesigns. Det er detaljer, der giver deres items og kollektioner et særpræget undergrundsudtryk, som er originalt for dem. 

Den foretrukne farvepalette består af afdæmpede, jordbundne og nogle gange også grumsede nuancer, hvilket er med til at give kant til deres tøj. Designet er altid laid-back, cool og trendy, men dog uden at være så bundet af specifikke trends, at det er umoderne allerede om et år. Det holder hele vejen igennem!

Naketano holder altid øje med, hvad der rører sig i gadebilledet, hvor de finder de nyeste trends og opdager interessante måder, som folk bruger tøj til at udtrykke deres identitet på. Inspiration fra gaden inkorporeres i deres design og kan mærkes i kollektionerne, der er autentiske og lige til — det urbane virker naturligt og ikke forceret. Det er denne enkle, men geniale fremgangsmåde, der skaber deres autentiske street looks, hvor man virkelig mærker storbyernes hektiske atmosfærer. 

Kvalitet & komfort — en æressag!

Tøjets høje kvalitet taler for sig selv. Vi er pjattede med Naketanos måde at style virkeligt lækre materialer. Sammen med afslappede, men ret cool pasformer, går det hele op i en højere enhed. Brandets signatur er de afslappede hættetrøjer, der har praktisk snørefunktion og ribstrik på ærmer og blusekanter. Hættetrøjerne findes både med lange og korte ærmer, så du altid kan skabe dit eget look, uanset hvad det danske vejr har at byde på. 

Sortimentet byder ligeledes på jakker designet med øje for detaljer, som du oftest finder i lommedesign og lynlåsdetaljer. Subtile statements gør forskellen. Hvis du har brug for et smart outfit, der er nede på jorden, så tag udgangspunkt i deres behagelige hættetrøjer og sweatshirts, som du kan sætte sammen på mange forskellige måder — vi anbefaler dine yndlingsjeans eller en denim nederdel. Et voila! Et smart outfit, der passer til både hverdag og weekendsplaner, det er så street, som det bliver!