For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Nagano

Mærke
Pris
899
899
899
899
krkr
Størrelse

2 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Hvis du er på udkig efter en fed overgangsjakke eller vinterjakke, så er du kommet til det helt rigtige sted. Nagano er nemlig indbegrebet af fede jakker når det er bedst. Udtrykket kan du være sikker på er maskulint og giver dit look power. Er du tilhænger af at udtrykke råhed så er brandet et oplagt valg til dig.

Nagano er ikke bange for blå mærker

Nagano er indbegrebet af maskuline værdier, som kommer til udtryk i deres designs. De eksperimenterer og er ikke bange for blå mærker. De er nemlig ikke bange for at springe ud i det, selvom der er risiko for at fejle. Det giver brandet den råhed, som det består af, og de stopper ikke før de når målet. Hvis det er nogle værdier, som du kender til fra dig selv, så er en jakke fra dette brand din nye bedste ven. Den kan nemt mikses med et par jeans og nogle fede vinterstøvler med et vinterligt udseende. En krave af pels eller uld topper looket når du begiver dig ud i vinterlandskabet.

Naturlige farver og cool looks

Nagano gør brug af naturlige farver, som ligger sig op af den nordiske natur, hvilket gør dem perfekt til den nordiske mand. Ikke nok med at du får en fed jakke så får du også en jakke som kan holde til noget. Det er en investering som du med fordel kan tage på når du skal lege med ungerne i skoven eller andre af dine foretrukne aktiviteter. Brandets jakker hører altså hjemme på den praktiske og modeorienterede mand med et maskulint udtryk. Kombiner med en strik med lynlås under jakken og et fuldskæg, og du er klar til at indtage verden og flashe din nye jakke. Vælg din favorit her på Zalando.dk.

Inspiration