Filter1

26 varer

Hvis du slår MUCHACHOMALO op i en ordbog står der blandt andet ’fedt undertøj til mænd’. Det er nemlig lige præcis hvad brandet tilbyder dig. Undertøj behøver ikke være neutralt og kedeligt. Med dette mærke kan du klæde dig på med energi helt inde fra. Brandets kvalitet gør undertøjet behageligt at have på. Det er de små ting i livet, som forbedrer det.

Bliv en bad boy med MUCHACHOMALO

MUCHACHOMALO betyder ‘bad boy’ på spansk. Og med smarte underbukser fra dette brand kan du udleve denne side af dig selv. Brandet er henvendt til netop denne bad boy, som nyder livet og har sin helt egen identitet. De er glade for farver og vilde dekorationer på deres designs, som pifter hverdagen op. Det er som bekendt også en god følelse, som skaber den gode udstråling. Brandet tilbyder også lange underbukser, som er perfekte i den kolde tid. Du kan også gå rundt i disse derhjemme med en tanktop til. Et par mønstrede, lange underbukser er super fede til en sort tanktop. Du kan også bruge dem på skiferien for at holde varmen.

Lev fuldt ud med MUCHACHOMALO

Undertøj er nødvendigt. Derfor er det vigtigt at iføre sig undertøj, som er behageligt at have på. Det sørger MUCHACHOMALO for at det er. De går ind for at du skal kunne være dig selv, nyde livet og ikke drukne i hverdagens hektiske ræs og forventninger. Hver kollektion fortæller en historie og er samtidig super anvendelig. Brandet ønsker decideret at sende et budskab, som skal give folk stof til eftertanke og noget at tale om. Der er altså tanker og historier bag brandets undertøj, som beviser deres passion for deres værk og for dig, som skal bære det. Se det lækre udvalg her på Zalando.dk.

Inspiration